PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

1. Koleś z kampera podejrzany jest o uprowadzenie dziewczynek, jakim cudem jego miejsce
zamieszkania nie zostało przeszukane?

2. Detektyw, który nie potrafi zjechać na pobocze podczas śledzenia tylko blokuje ruch drogowy -
genialne.

3. Detektyw, który informację o posesji ojca Kellera wyczytuję z policyjnego komputera dopiero
po paru dniach rozpoczęcia śledztwa.

4. Po odnalezieniu dzieci przez policję widać jak matka Joy przechadza się po szpitalu, nie
odnaleziono żadnych odcisków jej oraz jej męża z miejsca tortur?

ocenił(a) film na 9
sztaszek

1.Dziewczynki były widziane przy kamperze , w którym nie znaleziono żadnego śladu, ekipa przeszukująca po rozmowie z Lokim ma przeszukać posesje ciotki . Miejsce zamieszkania było przeszukane tylko juz tego nie pokazali i zapewne nic nie znalezli.

2.To akurat ciężko wytłumaczyć :):) Może za bardzo sprawa go wchłonęła i sie bardzo bardzo mocno zastanawiał co robi Keller :):)

3.Akcja filmu dzieje się w ciągu kilku dni , porwanie Alexa nastąpiło na 3 dzień od porwania dziewczynek . Loki znajduje adres 5 dnia.
Wcześniej nie ma po co za bardzo interesować się starą rozpadającą się ruderą .

4.Posesja była Kellera , sam ucieka ze szpitala czyli wina spada od razu na niego.To juz jest takie szukanie dziury w całym :):)

Nie ma idealnych filmów tak samo jak idealnego życia :)

pozdrawiam

sztaszek

1. cóż jeśli technicy są tak kumaci jak Loki to dobrze jeśli znaleźli w ogóle ten dom
2. jak tłumaczy misiek7_2: takie rzeczy dzieją się niektórym na co dzień, jedziesz nagle zawieszasz się i koniec po człowieku ... może i dobrze że zaostrzyli te egzaminy na prawko ;)
3. może wcześniej mu się po prostu nie chciało albo "Może za bardzo sprawa go wchłonęła"
4. po co odciski, facet ucieka to jest winny, Ci zostali czyli nic nie przeskrobali. dedukcja na poziomie 10-latka

nikt nie mówi że film ma pokazywać idealne życie, ale to co pokazano w tym śledztwie pasuje do parodii a nie do thrillera ;)

ocenił(a) film na 9
Vincent Hanna

1. Najlepszy detektyw Pacino zauważył by deskę pod samochodem z odległości 20 km i znalazł by dziewczynki po paru godzinach .

2. Master of "szukanie dziury w całym" napisałem trudno to wytłumaczyć.

3.Patrz punk 2

4.Wytłumacz mi proszę po co mieli by pobrać odciski palców od rodziców odnalezionej dziewczynki ???? Bo tej dedukcji jakoś nie rozumiem .

Czy każdy film rozkładasz na czynniki pierwsze czy tylko wybrane ???

Co to za miejscowość "płock" ???

misiek7_2

"zauważył by" "znalazł by" "mieli by" "po za tym" ... misiaczku jeśli już masz ochotę potrollować i czepiać się ortografii to najpierw się jej naucz

szkoda że trolle psują forum o filmach

ocenił(a) film na 9
Vincent Hanna

Tak masz rację biję się w pierś że popełniłem te błędy . Aczkolwiek filmweb ma w tym trochę winy ale mniejsza z tym przyznaję się do błędu.

Szkoda że Ty nadal nie potrafisz pisać poprawnie

Do trolla bardzo mi daleko , w sumie to samo mogę powiedzieć o Tobie --- szkoda że pseudo "znafcy" psują forum o filmach .