Mnie zastanawia, kim był Bob Tylor, który się zastrzelił?
Dlaczego podebrał z domu Doverów i Birchów odzież dziewczynek?
Dlaczego pochowane były manekiny ?
Powiedziane było,że też był porwany jak był mały ale uciekł. Nic nie pamietał. Tylko Labirynty. ZObacz sobie moment jak są u niego w chacie. On był taką zmyłką fabularną.
jestes pewnien? bo mi sie wydaje ze ona mowila lokiemu wlasnie ze bob ale jeszcze sprawdze
Sorry odpowiedź miała być do Ciebie a nie kurskiego :) przypadkowo kliknąłem i dopiero po wysłaniu zauważyłem. Pozdrawiam Was
Ten mały chłopiec na rowerku to Alex , nawet na końcu było opisane , że Barry Millard = Alex Jones wraca do rodziny po 26 latach .
Obejrzę sobie film jeszcze raz :P Jak myślicie dlaczego Alex nie chciał zdradzić , gdzie są te dziewczynki? Wychodzi na to, że nie był do końca taki upośledzony, w końcu scena jak tego biednego pieska gnębił i podduszał smyczą...(wzorował się na swych oprawcach?) Dlaczego to małżeństwo nie zabiło również tego Aleksa?
''Jak myślicie dlaczego Alex nie chciał zdradzić , gdzie są te dziewczynki? ''
Bał się - miał traumę, która w połączeniu ze środkami, którymi go faszerowali oprawcy wpłynęła na upośledzenie. Nie myślał racjonalnie. Pewnie myślał, że nic gorszego od ciotki go nie spotka.
''Wychodzi na to, że nie był do końca taki upośledzony, w końcu scena jak tego biednego pieska gnębił i podduszał smyczą...(wzorował się na swych oprawcach?) ''
Był. Nie myślał w kategoriach zdrowego człowieka. Podpatrzył jak jego porywacze tak robią lub robił to samoistnie z siebie ze względu na niedorozwój.
''Dlaczego to małżeństwo nie zabiło również tego Aleksa? ''
Jak mówiła ta zabójczyni to był ich pierwszym porwanym. Pewnie wzięli go żeby zastąpił im syna.
''Dlaczego podebrał z domu Doverów i Birchów odzież dziewczynek?''
Wiedział o porwaniu tych dziewczynek a miał zrytą psychikę przez traumę z dzieciństwa. Chciał naśladować porywaczy.
''Dlaczego pochowane były manekiny ?''
To symbolizowało porwane dzieci. Kupował ubrania żeby je ubrać, a krew była świńska, nie ludzka. W zlewie widać świńskie części ciała.
''Obejrzę sobie film jeszcze raz :P ''
Obejrzyj zwracając uwagę na to co pisałem.