Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 270399
7,5 68 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

"Labirynt Fauna" Del Toro był filmem na swój sposób niezwykłym i Amerykanom nie udało się
tego powtórzyć. Przede wszystkim zabrakło tu tej magicznej otoczki i baśniowych stworów, a
dysponowano przecież większym budżetem.

Gdzie są te pieniądze? I po co tworzyć remake'i po tak krótkim czasie?

Jako krytyk filmowy jestem mocno rozczarowany.

Obiektywna ocena: 1/10.

ocenił(a) film na 9
AlphabetKiller

Czyżby troll :)?

ocenił(a) film na 8
Vangelis7

Przepraszam, nie rozumiem.

AlphabetKiller

ahhahahah, genius :D

ocenił(a) film na 9
AlphabetKiller

Serio? Jaki remake, jakiego filmu? ;D Rozumiem niektórych "znawców", którzy chcą zabłysnać nie oglądnąwszy wcześniej filmu, ale żeby być takim cholernym leniem, żeby nawet fabuły nie przeczytać, trailera obejrzeć? Serio "krytyku filmowy"? ;D

ocenił(a) film na 8
SweetEmmeline

Twój brak wiedzy jest zabawny. W takim razie dlaczego film nazywa się "Labirynt"?

ocenił(a) film na 8
AlphabetKiller

hahaha, wiec twoja 'obiektywna ocena' oparta jest na tytule?

ocenił(a) film na 8
de_niro_fan_500

Tytuł sugeruje film fantasy, a tymczasem dostajemy nudny gniot. Dla mnie to skandal.

ocenił(a) film na 8
AlphabetKiller

hah:) no nie można się zgodzić:) tytuł brzmi PRISONers a tylko jego TŁUMACZENIE sugeruje EWENTUALNY związek z labiryntem fauna, który odnalazłeś głównie TY:)
jezu jaki krytyk, aż mi głupio wszem i wobec że aż tak nie znam się jak Ty ;D

ocenił(a) film na 7
AlphabetKiller

:D just made my day

AlphabetKiller

heheheheheh hahahahaha :D

AlphabetKiller

film nazywa się 'Prisoners" czyli >więźniowie< - znów popis dali nasi kochani polscy tłumacze, którzy teraz akurat nieźle to przetłumaczyli zważywszy na fabułę... Normalnie brzuch mnie rozbolał jak przeczytałam twój komentarz... od śmiechu oczywiście !! Podpisuję się pod poprzednikami... i nie oceniaj książki po okładce

ocenił(a) film na 8
pasha333

Ja rozumiem, ale nadal niestety jest to kiepski remake. Moja ocena jest uzasadniona.

ocenił(a) film na 8
AlphabetKiller

Ten film nie jest żadnym remakiem. A już na pewno nie remakiem Labiryntu Fauna xD Zgadzam się z użytkownikiem pasha333 - to nasi tłumacze dali d*** na całej lini.

ocenił(a) film na 9
AlphabetKiller

zostawcie trolla w spokoju !!!!!!! Nic mu już nie pomoże .

ocenił(a) film na 8
misiek7_2

Jestem krytykiem filmowym.

ocenił(a) film na 9
AlphabetKiller

Krytykiem ??? Do głowy przychodzą mi zupełnie inne słowa na "K": ale już cicho sza bez karmienia ........................

ocenił(a) film na 8
AlphabetKiller

Karykatura raczej jak na K. To tak jakbys twierdził, ze to też remake komedii "let's go to prison" po anglojezycznym tytule.