Przymierzam się do obejrzenia, ale chcę dowiedzieć się czy warto to uczynić. Tylko proszę bez
spoilerów, usatysfakcjonuje mnie odpowiedź "tak" lub "nie". Thriller to mój ulubiony gatunek
filmowy, a w sposób szczególny podoba mi się taki thriller, który zaskakuje lub szokuje
rozwiązaniem zagadki, dzieje się w nim coś czego bym się nie spodziewał, analiza zdarzeń po
pewnym czasie obraca się o 180 stopni. Czy "Labirynt" to właśnie thriller z tych zaskakujących, czy
raczej niczego specjalnie zaskakującego w nim nie ma prócz dużych emocji?
to nie jest thriller? tylko kryminał! czy zaskakuje? mnie nie, bo od początku wiedziałem co i jak. Także jak dla mnie 6/10
Dobrze. Tyle tylko, że na portalu został zakwalifikowany jako thriller. Zasadniczo kryminał też może zaskakiwać. Ciekawe jakie zdanie mają inni.
jak dla mnie to kryminał, bo cały film jest dochodzenie. a thriller może dla tego, że są tzw mocne sceny?
Nie rozumiem takich pytań, rozterek. Najlepiej po prostu obejrzeć, żeby mieć własne zdanie.
Film jak dla mnie bardzo dobry. Jak lubisz klimatyczne dramaty, thillery, dreszczowce to się nie zawiedziesz. Może nie ma tu zwrotu o 180 stopni, ale o 90 :-)
Jak bez spoilerów to nie mogę napisać więcej.
Tak. Jest to, według mnie, zupełny zwrot akcji. Takiego obrotu wydarzeń się nie spodziewałam. Polecam film, swietny.