PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269584
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Już czekałem aż go odnajdzie a tu bach.
Wystarczyłoby pól minuty dłuższy film i wszystko byłoby jasne.

adamus0101

Odnalazł go. Twórcy oszczędzili nam tylko pokazania całej długiej sceny wykopywania, wyciągania go itp.

ocenił(a) film na 4
iwonka_sl

No wlasnie nie wiadomo-logicznie myslac niby go odnalazl tyle ze detektyw ma za duzo wspolnego z porwaniami - jego tatuaze, Loki to nordycki Bog ktory ma dosc duzo wspolnego z wezami, az prosi sie zeby zobaczyc ten film jeszcze raz

ocenił(a) film na 8
adamus0101

adamus, proszę, nie rób takich rzeczy nigdy więcej. Już idąc na film zastanawiałam się, co będzie zryte w zakończeniu :/

ocenił(a) film na 9
Annula

Ale ja nic nie zdradziłem z fabuły. Mogło chodzić o siedzącego na kibelku gościa, który szuka papieru i gdy już go prawie odnalazł - bach - coś spadło do wody( zgadnij co?). Oczywiście to tylko moja interpretacja.:)

ocenił(a) film na 8
adamus0101

żartujesz. dla mnie właśnie świetne było 'urwanie' tej sceny i nie pokazanie, co się stało. tym sposobem widz nie wie, czy Keller na pewno został odnaleziony.

ocenił(a) film na 6
adamus0101

Było więcej takich smaczków. Kiedy Loki wiózł dziewczynkę do szpitala wszystko wskazywało na to że się rozbiją - krew coraz bardziej zalewająca mu oczy, odwracał się raz po raz, muzyka potęgowała napięcie... a tu nic :) Tak samo z zakończeniem, celowe zabiegi. Przynajmniej trochę inaczej niż w 99% filmów.

adamus0101

Ale po co miałoby być to pokazane? Chyba po tylko po to, żeby wydłużyć film. Na prawdę spodziewasz się, że po którymś z rzędu gwizdku, kiedy Loki był już pewny, że coś słyszy, stwierdziłby że jednak nic nie słyszy i poszedł do domu?

ocenił(a) film na 9
Mooron

Może pomyślał że w takie zimno dzwoni mu w uszach, po czym zaciągnął ciaśniej czapkę na głowę i wio do domu.:)

adamus0101

mnie tam zastanawia te że podejrzewał że jackman uciekł... a przecież w chacie tej babki zostawił torbę i rzeczy i przede wszystkim broń na pewno zarejestrowana na niego .. a to już powinno zasługiwać na pełnej skali poszukiwanie na terenie a nie 2 gości z łopatami

ocenił(a) film na 8
Kodzio_2

Holly miała czas by to ukryć. Pokazano jak wywiozła jego auto. Nie musieli pokazywać jak chowa jego rzeczy. Tyle lat jej się udawało ukrywać porwania, z pewnością była sprytna i przebiegła.