Czy ktoś może zmienić czas trwania filmu?
Wbrew temu, co jest tu napisane film trwa 150 minut. Czyli różnica jest i może wprowadzić w błąd.
Dwa dni temu czas trwania był wpisany 2h 22 min.Nie wiem dlaczego teraz zmienili...
nawet nie zauważyłam, że kiedykolwiek był podany właściwy czas.
w każdym razie też nie wiem, czemu zmienili, skoro już jakiś czas temu, gdy potwierdzono premierę w Toronto, podano, że będzie trwał 150 min a w pierwszych recenzjach często wspomina się, że to 2,5h ciągłego napięcia. chyba nie jest wielkim problemem to zrozumieć, nawet bez znajomości angielskiego.
Jak film jest świetny a ponoć zabrał genialne recenzje,to im dłużej tym lepiej : D
nie mogę się nie zgodzić! czekam na ten film od kiedy zaczęły się zdjęcia do niego, więc, gdy dowiedziałam się, że tyle potrwa byłam mega szczęśliwa.
z tego co można znaleźć w internecie recenzje są nie ponoć, ale rzeczywiście genialne. mówi się, że to mocny kandydat do Oscara, Jackman i Gyllenhaal mają ponoć role życia a nawet powoli się mówi, że Hugh może zgarnąć nominację do Oscara drugi rok z rzędu. Co przyznam, bardzo mnie cieszy.
Na Rotten Tomatoes jak na razie 10 recenzji dziennikarskich - ocena 100%. Wszystkie opinie entuzjastyczne, szczególnie podkreślają świetną grę aktorów i reżyserię. Ja też wszędzie czytam, że film trwa 2,5 godziny.
Fajnie, że nie będziemy czekać długo na film w Polsce.
Fakt, 2 tygodnie to na Polskę jest naprawdę krótko. Chociaż czekam aż się pojawi w kinach z coraz większą niecierpliwością właśnie dzięki tym recenzjom.