PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 269 tys. ocen
7,9 10 1 269491
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Czas trwania

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś może zmienić czas trwania filmu?
Wbrew temu, co jest tu napisane film trwa 150 minut. Czyli różnica jest i może wprowadzić w błąd.

ocenił(a) film na 8
Pauka_

Dwa dni temu czas trwania był wpisany 2h 22 min.Nie wiem dlaczego teraz zmienili...

ocenił(a) film na 10
kacperowski20

nawet nie zauważyłam, że kiedykolwiek był podany właściwy czas.
w każdym razie też nie wiem, czemu zmienili, skoro już jakiś czas temu, gdy potwierdzono premierę w Toronto, podano, że będzie trwał 150 min a w pierwszych recenzjach często wspomina się, że to 2,5h ciągłego napięcia. chyba nie jest wielkim problemem to zrozumieć, nawet bez znajomości angielskiego.

ocenił(a) film na 8
Pauka_

Jak film jest świetny a ponoć zabrał genialne recenzje,to im dłużej tym lepiej : D

ocenił(a) film na 10
kacperowski20

nie mogę się nie zgodzić! czekam na ten film od kiedy zaczęły się zdjęcia do niego, więc, gdy dowiedziałam się, że tyle potrwa byłam mega szczęśliwa.
z tego co można znaleźć w internecie recenzje są nie ponoć, ale rzeczywiście genialne. mówi się, że to mocny kandydat do Oscara, Jackman i Gyllenhaal mają ponoć role życia a nawet powoli się mówi, że Hugh może zgarnąć nominację do Oscara drugi rok z rzędu. Co przyznam, bardzo mnie cieszy.

ocenił(a) film na 8
Pauka_

Na Rotten Tomatoes jak na razie 10 recenzji dziennikarskich - ocena 100%. Wszystkie opinie entuzjastyczne, szczególnie podkreślają świetną grę aktorów i reżyserię. Ja też wszędzie czytam, że film trwa 2,5 godziny.
Fajnie, że nie będziemy czekać długo na film w Polsce.

ocenił(a) film na 10
mardu

Fakt, 2 tygodnie to na Polskę jest naprawdę krótko. Chociaż czekam aż się pojawi w kinach z coraz większą niecierpliwością właśnie dzięki tym recenzjom.

ocenił(a) film na 8
Pauka_

pozwiastumioe 3/10

ocenił(a) film na 8
kacperowski20

Sorry za mojego z*ebanego kumpla. Włamał mi się na kompa :P