PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Czy też zauważyliście, że on tak dziwnie mrugał?

ocenił(a) film na 9
Bonnie_filmweb

Facet potrafi stworzyć klimat postaci nawet tak prostym zagraniem jak tik. Dobry jest.

ocenił(a) film na 8
Boruch

Myślałam, że Jake ogólnie ma taki tik jako aktor, bo to mój pierwszy film, który z nim oglądałam. Ale jeśli to tylko struktura postaci, to jestem pod wrażeniem pomysłowości Jake'a i jego talentu.

ocenił(a) film na 9
Bonnie_filmweb

Hej. No to koniecznie musisz oglądnąć z nim jeszcze Jarhead , Zodiac i Bogów Ulicy !
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Boruch

Jeszcze Donnie Darko jak był młody

ocenił(a) film na 9
Bokciu

Ooo witam, tego nie widziałem...koniecznie muszę oglądnąć!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Boruch

I "Dogonić kosmos" :) Słyszałam dużo dobrego o tym filmie.

ocenił(a) film na 9
Boruch

Jeśli już coś bym miał polecić z nim to automatyczny wybór pada na 'Tajemnica Brokeback Mountain' mimo ze jestem wielkim przeciwnikiem tematu filmu. Ale pątrzac na grę aktorska to zdecydowanie godny polecenia...

ocenił(a) film na 9
daniello89

Pewnie racja, tyle tylko że unikam gejowskich filmów, choćby nie wiem jak były sławne i nagradzane.

ocenił(a) film na 7
Bonnie_filmweb

Nie, nie oglądaj Bogów ulicy, jak nie chcesz usnąć. Moim zdaniem ten film był dnem.

ocenił(a) film na 9
mr_wall

ten film jest świetny

ocenił(a) film na 9
mr_wall

Witam. Skoro kolega już się wtrącił, to wyjaśniam że mowa tu była o perfekcyjnej umiejętności przygotowania się do ról przez Jake'a Gyllenhaala, czego "Bogowie Ulicy" są kapitalnym przykładem. Odsyłam kolegę do stronki filmu, do zakładki "ciekawostki", gdzie znajduje się dowód na moją tezę. Na marginesie uważam że niektórzy aktorzy ( w tym Jake Gyllenhaal ale też np. Adrien Brody czy dawny Nicolas Cage ) potrafią sami "pociągnąć" klimat w filmie. "Bogom" dałem ósemkę -moim zdaniem to bardzo dobry film.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Boruch

Nie oceniam gry aktorskiej, bo faktycznie była dobra, jednak ten film w całości ("Bogowie ulicy") mnie znużył na tyle, ze musiałem do niego podchodzić 2 razy, gdyż zasnąłem przy nim. Sposób w jaki to zostało nakręcone (kamera z ręki), fabuła, ect. W tym filmie nie ma moim zdaniem nic ciekawego.

ocenił(a) film na 7
mr_wall

Oglądałem swojego czasu i o dziwo nie zasnąłem (może byłem wyspany) a to, że kamera z ręki....ostatnio modny sposób filmowania ,przykładem mogą być oskarowe produkcje telewizyjne np. Szpital,Wawa non stop,itd. :)

ocenił(a) film na 7
Bokciu

(y)!
Zniszczyła mnie ta odpowiedź. xD

ocenił(a) film na 9
Bokciu

Kategoria:najlepszy serial nieanglojezyczny:
Trudne sprawy
Dlaczego ja
Szpital
Ukryta prawda
Pamietniki z wakacji

ocenił(a) film na 7
loffciam

W takim razie głosujemy.
Mój głos oddaje na Pamiętniki z wakacji.
Świetny reżyser znany z wielu produkcji, bardzo dobra fabuła, perfekcyjne stopniowanie napięcia,wciągająca intryga oraz doborowa obsada.

ocenił(a) film na 9
Bonnie_filmweb

nie myśl, to czasem pomaga :D

ocenił(a) film na 7
sZZZefo

dokładnie....od myślenia głowa boli :)