PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Pytanie do tych którzy już widzieli film. Jest w nim scena po napisach końcowych? Pytam bo zawsze czekam do końca napisów, czasem zdarza się że po nich coś nam jeszcze serwują. Dziś niestety prawdopodobnie nie będe mógł czekać do końca, bo ostatni autobus mam na styk. Proszę bez spoilerów i z góry dziękuję za odpowiedź.

kardrig

To jak? Podpowie ktoś?

ocenił(a) film na 8
kardrig

Nie czekałam do końca napisów, ale tyle czytałam o tym filmie, że z pewnością ktoś by o tym wspomniał, gdyby coś tam jeszcze było.

ocenił(a) film na 9
kardrig

Tak jest jedna scena.Loki wyciąga Kellera z dziury,po czym trzymając go nad nią krzyczy mu w twarz "THIS IS SPARTA" i kopniakiem posyła go na dno tej dziury.

ocenił(a) film na 8
llama777

mistrz XD

ocenił(a) film na 8
llama777

boskie, powinni to dokręcić:)

kardrig

Nie wiem czy ktoś już odpowiedział więc napiszę ja: tak, jest scena po napisach.

ocenił(a) film na 9
awsm

Dlaczego wprowadzasz kolegę w błąd? Wstydź się.

Zuzhet88

Poważnie? W takim razie będę musiał to sprawdzić bo wydawało mi się, że jest :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
awsm

Nie, nie ma żadnej sceny po napisach, myślałam że sobie jaja robisz ;P Pozdro ;)

Zuzhet88

To musiałem się pogubić bo ostatnio (w stosunku do tego co było kiedyś) często spotykam się ze sceną po napisach, w takim razie Uwaga Spojler UWWWWWWWAAAAAAAAAGGGGGGGGGGAAAAAAAAAA SSSSSPPPPPOOOOOOJJJJLLLLLEEEEERRRR scena z krzykiem rannego ojca jest przed napisami? Sprawdziłbym ale chyba już filmu nie mam :P

ocenił(a) film na 9
awsm

SPOILER

Ostatnia scena to kiedy Loki słyszy gwizdanie Kellera dochodzące z dziury w ziemi i jest ona przed napisami końcowymi :)

Zuzhet88

Oki, swoją drogą bezsensowny dialog ;) Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku :)

ocenił(a) film na 8
kardrig

http://aftercredits.com/2013/09/prisoners-2013/
Czyli nie. Jak chcesz mogę sprawdzić w czwartek i Ci napisać gdyby jednak coś było. Jednak aftercredits zazwyczaj ma rację ;)

ocenił(a) film na 8
kardrig

Nie, nie ma żadnej sceny :)

mloda00

Szkoda bo sam chcialbym jeszcze jakis momencik kiedy to wsiada do auta albo chociaz dzwiek zapalania silnika ;)

ocenił(a) film na 8
Booolek

No właśnie to otwarte zakończenie mi się najbardziej podobało, każdy może dopowiedzieć swoją historie :)

mloda00

z jednej strony tak :) a z drugiej już dwa dni o tym myślę haha

ocenił(a) film na 5
kardrig

Ja bym dał tam ostatnią scenę. Loki słyszy dźwięk gwizdka, i nagle widzi, że jakiś facet idący ulicą wyciąga telefon, w którym ma ustawiony dźwięk gwizdka jako sygnał rozmów przychodzących. Loki wsiada i odjeżdża a kamera powoli robi najazd na dziurę w ziemi. I tu wyciemnienie i wchodza napisy.

:D

ocenił(a) film na 9
Sony_West

Odchodzi i zapomina że cokolwiek słyszał.

Sony_West

To by było genialne ;)

ocenił(a) film na 8
Sony_West

Powinieneś pisać scenariusze - twoje zakończenie to wisienka na całkiem udanym torcie jakim był film ;) Uśmiałam się a niedosyt zakończenia prysł ;)

ocenił(a) film na 5
animurka

Dzieki ;) Szczerze mówiąc, to trochę piszę. Głównie opowiadania. Ale tak dla siebie, ot tak do szuflady :)

ocenił(a) film na 7
Sony_West

No można różne zakończenia rozpatrzać szczególnie że Loki jest ciapowaty więc wcale nie jest pewnie czy znalazł Wolerina. Odpowiedź na to macie właśnie w Wolverinie który zaczyna się od sceny w bunkrze. Loki go nie odlalazł a ta substancja sprawiła że zmienił się w Wolverina

ocenił(a) film na 9
Sony_West

super i tak moglo byc

użytkownik usunięty
kardrig

Też liczyłam że będzie .

ocenił(a) film na 10
kardrig

Niestety nie ma.. Czekałam, ale nic..