PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269584
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

w fotel to wbija chyba tylko czasem trwania bo zdecydowanie za dlugi mogli go spokojnie skrocic o 40-60 min i wyszlo by lepiej bo bylo by wiecej akcji ktorej brakowalo. nie chodzi mi o bang bang bam bam ale o to zeby bylo to napiecie, ktorego w tym filmie jednak bylo jak dla mnie o wiele za malo. fabu;la spoko, zagrane niezle. daje 7/10 troche naciagane.

ocenił(a) film na 9
goraca_bulka

Właśnie dla mnie zaletą było wyczekiwanie. Film dość mocno trzymał w napięciu. Szczególnie mi zapadną w pamięć sceny w dawnym domu Dover'a, gdzie miały miejsce tortury Alexa. Hugh zagrał kapitalnie.

ocenił(a) film na 3
KaladzeKSG

wyczekiwanie na co? w napięciu? w którym momencie można było poczuć napięcie w tym filmie?.. tak jak ktoś wyżej napisał, ten film powinien trwać 1,5 godziny.

ocenił(a) film na 9
lampard777

Ja czułem, nie twierdzę, że każdego będzie trzymał. Według mnie końcówka trochę słaba, stąd 9/10.

goraca_bulka

dokladnie, mogli go skrocic, nie przepadam za dlugimi filmami, trudno mi usiedziec w jednym miejscu przez 2 godziny! jak dla mnie troche dluzyzn i braklo napiecia i tez nie chodzi mi o sceny bang bang bam bam zabili go i uciekl!