6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 110102
4,5 27 krytyków
Lara Croft: Tomb Raider
powrót do forum filmu Lara Croft: Tomb Raider

Od samego początku wiedziałam, że w tym filmie będze dużo różnego rodzaju walki i będą się dziać niesamowite rzeczy. Dlatego z góry potraktowałm ten film na luzie i dzięki temu podobał mi się. Fajna historia, wartka akcja, dobre efekty specjalne i aktorzy. Jest to typowy film akcji jednak podobało mi się dodanie do niego wątku magii, tajemnicy, choć nie za wielkiej, niestety . Na dodatek dość szybko wszystko znajduje swoje rozwiązanie. No i wkońcu znowu jakaś bohaterka akcji płci żeńskiej:) Tak mało ich:(

Nariel_ArYarrel

Tiaa własnie bohaterek w stylu Lary powinno byc więcej, przykłady takowych da się na palcach policzyć...Lara Croft, Buffy i to telewizyjny, Sydney Bristow tesh tv Alias, Yancy Butler (witchblade) a tak to epizodyczne role w filmach typu Terminator, Anna valerious czyli Kat Beckinasle w van helsingu i jako selene w Underwoldzie...nikt inny mi do głowy nie przychodzi...Ale oczywiście sam movie Tomb Raider jak dla mnie okropnej fanki filmu i samej gry, a najbardziej głównej bohaterki był świetny. Lubie fajną, szybką akcję i Angelinę, i mimo wieelu błędów da się miło spędzić czas..na luzie.