Film, w przeciwieństwie do gry jest kompletnie do dupy. A sama Angelina boi się, że nie wywabi tej plamy w swojej karierze
do Topora.
Co ty chrzanisz za głupoty. Film jest wspaniały. Rozmawiałem z Angeliną kilka miesięcy temu, jest zadowolona z ogromnego sukcesu filmu na całym świecie. Czy ty w ogóle widziałeś ten film, czy tak jak krytycy krytykujesz coś czego w ogóle nie znasz. :)
Jednak się mylisz!
A ja mam Bruca Willisa w pokoju, z tym że ja się leczę :-).
A tyś w ogóle w grę grał?! Jeśli byś zagrał choć raz, zwymyślał byś ten film tak samo jak koleś, który ma go w dupie!
Do Topora a także do innych:
Film jest filmem akcji,więc nie oczekujecie chyba dramatu typu Monster.
Mówiąc ,że film jest do dupy podejrzewam ,że miałeś na myśli nie da się go oglądać ,a to nie prawda bo ja osobiście oglądałem go pare razy i jakoś mi sie podobał wystarczyło napisac:"Moim Zdaniem"
Do użytkownika który wpisał się jako drugi, gadka typu :"Wczoraj ,romawiałem z Angeliną Jolie" jest tak naiwna i dziecinna,że aż starch ją czytać-więc oszczędź sobie tego.
Do sotatniego użytkownika: wyśmiewanie "6 zmysłu" jest nie na miejscu bo jest to świetny film któego podejrzewam nie zrozumiałeś.
Topor ma RACJE !!! Film ( dl mnie oczywiście) jest tanią sensacja klasy "D" z tragiczną grą aktorów (Joli nic nie zmieni, jedena aktorka nie ratuje filmogniotu) debulne dialogi i całą masa naiwnych akcji ( jkąd ona to wiedziała a widz niewie) Do GRY to film sie nie umywa. Twórcy lepiej by zrobili jak by powstała BAJKA a nie film Bo dzieciom do 6 roku zycia jest łatwiej sprzedac takie gówno Pozdrawiam
"Film, w przeciwieństwie do gry jest kompletnie do dupy. A sama Angelina boi się, że nie wywabi tej plamy w swojej karierze "
Ta... "boi się że nie wywabi tej plamy w swojej karierze", a w między czasie negocjuje z producentami w sprawie ponownego zagrania Lary Croft w filmie "Tomb Raider 3".
"A tyś w ogóle w grę grał?! Jeśli byś zagrał choć raz, zwymyślał byś ten film tak samo jak koleś, który ma go w dupie! "
Wiesz co, grałem we wszystkie sześć części i teraz zabieram się za siódemkę i jakoś nie mam zamiaru, ani razu, zwymyślać tego filmu.
"jkąd ona to wiedziała a widz niewie"
Podaj jakiś przykład.
"Do GRY to film sie nie umywa."
I tutaj się zgadzam. Gra jest zdecydowanie lepsza od filmu, jednak trzeba wziąść pod uwagę, że film nigdy nie będzie tak dobry jak gra, a "Tomb Raider" jest taką grą że nie dało by się ją żywcem przenieść na ekran ponieważ, taki film byłby poprostu nudny ponieważ, nic by się w nim nie działo ( jestem niemalże pewien że nikt kto nażeka niechciałby oglądać jak panna Croft przez półtorej godziny biega sobie po różnych komnatach).