6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 110102
4,5 27 krytyków
Lara Croft: Tomb Raider
powrót do forum filmu Lara Croft: Tomb Raider

jolie

ocenił(a) film na 5

szkoda jaj do tego filmu ; cale szczescie ze wiedzialam co to za slabizna z tego filmu i przezylam i nawet nie narzekalam ale nigdy wiece go nie zobacze znaczy nie bede chciala zobaczyc a to juz znaczy ze film byl daremny

użytkownik usunięty
madix

ANGELINA
Ty się najpierw naucz języka polskiego, a dopiero później udzielaj.
Zamieszczasz niezrozumiały bełkot i zadowolona. Angelina grała świetnie, film też jest bardzo dobry. Dorównał grze, a co więcej komputerowa Lara może się schować przy Angelinie. Dużo osób twierdzi, że nie potrzebna była scena z ojcem Lary. Nieprawda.
Ogólnie film jest rewelacyjny, szkoda, że za takie filmy nie dostaje się Oscara.
I pamiętaj nie śpij na polski lub nie chodź na wagary. Nie umieć się wysłowić to..........

ocenił(a) film na 5

dziekuje
dziękuje za słowa krytyki owszem jeżeli chodzi o joli można go zobaczyć jej ciało jest rzeczywiście super, ale niestety nie jestem napalonym facetem żeby się podniecać z powodu tej aktorki( wołałam ja w "przerwanej lekcji" tam była po prostu rewelacyjna wręcz niewiarygodna warta zobaczenia wiec polecam ten film ) ,a sam scenariusz "tomb raidera" był mierny i naprawdę według mnie nic sobą nie prezentował, ale film to w końcu kwestaia gustu i dla każdego można cos znaleźć jeden woli "szklana pułapkę" inny "przełamując fale"
a jeżeli chodzi o sposób napisania to widzę ze dało się zrozumieć mój bełkot, ze film jest słaby beznadziejny i nic nie wnoszący i o to mi chodziło

użytkownik usunięty

Do C@rly
C@rla: i tu masz racje Angelina grała świetnie i w 100% jest lepsza i ładniejsza. Jednak po filmie Tomb Raider zaczely chodzić koło niej różne niewiarygodne ploty w które ja osobiście nie wierze