PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603080}

Legendy ringu

Grudge Match
2013
6,7 20 tys. ocen
6,7 10 1 19873
5,4 12 krytyków
Legendy ringu
powrót do forum filmu Legendy ringu

że różnica między de Niro a Stallone to nie tylko kilka przedziałów wagowych, ale i w różnym stopniu rozwinięta sylwetka?
Przecież Bob nie przygotuje się ani w połowie jak 20 lat temu do "Przylądku Strachu", jest już na to za stary.

ocenił(a) film na 6
pawel_maron

Ratunkiem może być zaawansowana technologia efektów specjalnych, słynne CGI. Bez problemu ciało De Niro można w nim odchudzić, wzmocnić czy nawet zamienić na inne. Kurcze, dlaczego tego filmu nie nakręcili 20 lat temu, tylko nagle teraz im się przypomniało?

ocenił(a) film na 8
Saddam_filmweb

Bo 20 lat temu Sylvester nakrecil arcydzielo kinematografii " Stój bo mamuska strzela" i nie mial czasu boksowac z De Niro :)

Saddam_filmweb

Ale to komedia sportowa, więc sflaczałe, podstarzałe ciała dodają tylko groteski.

ocenił(a) film na 8
pawel_maron

ja słyszałęm że oni ze sobą nie mają walczyć tylko rywalizować bo mają być trenerami czy coś takiego

ocenił(a) film na 7
dominik1989

Krążą w necie zdjęcia, na których Sly i Bob się boksują.

pawel_maron

Film ma podany gatunek komedia, to wiele wyjaśnia....

Szem

Kiedy pisałem tego posta, nie było informacji o gatunku, ale dzięki.

pawel_maron

Mamuśka strzela to lipa straszna

forest123

eeee tam xD

ocenił(a) film na 8
forest123

'Mamuśka strzela' to jeden z moich ulubionych filmów pozabokserskich Sly'a. Po prostu - zagrał w komedii. Czy to jest aż takie dziwne? Schwarzenegger zrobił swojego 'Gliniarza w przedszkolu', to Sly ma 'Mamuśkę'. Nomen omen, jego matula w realu też niezła... zdecydowanie niesztampowa kobitka.

pawel_maron

Na "wadze" Rocky pewnie wniesie dużo lepszą sylwetkę niż DeNiro. Myślę, że również wygra pojedynek. Trzymam kciuki za Stallone bo jednak żaden film nie zastąpi nigdy Rocky'ego :)

ocenił(a) film na 8
Hitek

pewnie bedzie przyjacielski remis

ocenił(a) film na 8
kinoman989999

Niestety nie ;)

pawel_maron

Mam rozumiec że oni nie grają 66 i 69 letnich byłych bokserów tylko młodszych ludzi?

ocenił(a) film na 8
GalaQXus

Grają byłych bokserów i dają sobie po mordzie jak najbardziej, ale na początku mamy retrospekcję.