z "Atakiem Na Arkham": http://www.filmweb.pl/film/Batman%3A+Atak+na+Arkham-2014-693944
"Batman: Atak Na Arkham" jest niezaprzeczalnym Arcydziełem
i nie ma opcji, żeby mu dorównał jakiś szajs z CZARNYM
Deadshotem, czy Jokerem wyglądającym jak MARILYN MANSON!
Jak na razie Deadshot wygląda świetnie a Joker (do którego też na początku nie mogłem się przyzwyczaić) z każdym zwiastunem wygląda coraz lepiej. Killer Croc wygląda tak jak wygląda bo olbrzymi aligator nie wyglądałby dobrze w filmie z aktorami. King Shark w "Ataku na Arkham" też nie wyglądał jak ten z komiksu.
Imo Killer Croc wygląda jak wygląd z powodów czysto debiutanckich. Krokodylek dopiero zaczyna swoja karierę na wielki ekranie i całkiem możliwe, że w kolejnych produkcjach kinowego DC dadzą mu porządnie zmutować. Odnosząc się do tytuł tematu ten film ma absolutnie ogromne szanse, by być najlepszym filmem ze wszystkich dotychczasowych produkcji kinowego uni DC ;) Poprzednie filmy raczej byly takei sobie, więc średnio osiągnięcie, ale ja co więcej wierze, że to będzie jeden z najlepszych filmów ostatnich lat w gatunku super-hero. Znów mniej grzeczny koncept, coś pokroju Deadpolla i bardziej grzecznych, ale tez nietypowych guardianów. Jeżeli nikt nic nie zawalił, to będzie cholernie dobre kino, tym bardziej dla tych, którzy są zmęczeni klasycznym trykotami "jestem szlachetny, wszystkich ratuje i w ogóle to biegam w barwach narodowych Ameryki" ;) Tyczy się i Marvela i DC.
Posłuchaj ty tak zwany nienormalny ,niezdrowy fanie, po jaką rzecz komentujesz coś co ci się nie podoba ?! Twoje uwagi są na tle rasistowskie, a i zaznaczę wręcz głupie, jeżeli nie jesteś fanem ani DC oraz Marvel, to nie masz żadnego pojęcia o tych bohaterach, a tylko chcesz pochwalić się swą ubogą wiedzą i krytyką na temat filmu, więc zamknij się. Aha jeżeli nie słuchałeś wywiadów z aktorami, którzy mówili, że chcą stworzyć coś nowego, a nie zostawać przy jednym i tym samym. Jak na razie robisz z sieibie idiotę
1) "po jaką rzecz komentujesz coś co ci się nie podoba" - bo mam do tego prawo, a od tego jest to forum.
2) "Twoje uwagi są na tle rasistowskie" - i co z tego?!
3) "jeżeli nie jesteś fanem ani DC oraz Marvel" - jestem fanem obydwóch i właśnie dlatego gnoję to,
co mi nie leży w kwestii tego filmu. Bycie fanem nie oznacza łykanie każdego gówna jakie wypłynie.
4) "tylko chcesz pochwalić się swą ubogą wiedzą" - ubogi to jest twój post (gówno wnosi do tematu)
jak i zawartość twojej czaszki (tego nie trzeba komentować).
------------------------------
I na koniec pryszczaty bezmózgu - nabądź wpierw umiejętność poprawnego wysławiania się,
a dopiero potem wypowiadaj się na forach, jełopie.
Ty to nazywasz umiejętnością poprawnego wysławiania ? Sądzę, że myślałeś nad tym całą noc co mi napisać, więc nie poprawiaj mnie. Tak naprawdę jesteś kolejnym idiotą, który myśli, że wszystko zna i może krytykować jak ostatni imbecyl, więc pajacu nie zaśmiecaj tej strony swoją ,,umiejętnością poprawnego wysławiania się". Lepiej popracuj nad denerwowaniem ludzi w swoim domku albo w gronie przyjaciół, którym nie obrosły jeszcze jajka
tobie naprawdę kończą się pomysły na odpowiedzi więc sprowadzasz je do zwykłego "zamknij mordę", brawo
1) gdyby tak było to ta dyskusja dawno by się skończyła
2) między młot a kowadło a wciąż żyje
Boże jak ja uwielbiam takich ludzi którzy egzystują poniżej dna i stu metrów mułu, jest się z czego pośmiać <3
Wypowiedz się lepiej na temat filmu (zamiast mnie tanio prowokować), a jak nie to idź dymać kozła leszczu.
Dalej słabo ciśniesz. Wysil się, chyba masz tam jakieś resztki inteligencji w tej swojej dużej i głupiej mózgownicy. Czekam na więcej.
weź się już lepiej zamknij, nie wiesz co napisać więc rzucasz czym się da by utrzymać bezsensowną dyskusję
dawno nie widziałem tak żałosnego idioty...
Nie przypominam sobie, abym cię pytał o zdanie, więc to ty zamknij japę i nie wpieprzaj się między wódkę a zakąskę.