PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537050}

Lego: Przygoda

The Lego Movie
2014
7,2 71 tys. ocen
7,2 10 1 71034
7,4 36 krytyków
Lego: Przygoda
powrót do forum filmu Lego: Przygoda

kiepska

ocenił(a) film na 5

Bylam z dzieckiem na tej beznadziejnej bajce...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sizimtriox

Marna odzywka.
trochę się zapędziłeś chłoptasiu,leszcza to sobie poszukaj wśród "osób" na twoim , nie oszukujmy się, dość niskim poziomie. Z tonu przed kimś takim jak ty nie zamierzam spuszczać, bo w realnym świecie też bym tego nie zrobiła.
Idź lepiej i pobaw się w piaskownicy z kolegami, a jak dorośniesz do inteligentnej dyskusji to wróć i odpisz (ale przed tym 3 razy się zastanów). Miło było, zniżał się nie będę.

ocenił(a) film na 7
Ayo23

You made my day! Nie wiem czemu, ale nie mogę przestać czytać twoich kolejnych wypowiedzi, w których to tak ładnie tępisz jednego trolla. Normalnie aż mi się nastrój poprawia. :) Dzięki wielkie i... tak trzymaj!

ocenił(a) film na 8
Sizimtriox

Po pierwsze lesbijki a nie lezby. Po drugie troll to osoba zaczepiająca losową osobę, tylko po to żeby wywołać reakcję, a jeśli reakcję tą dostanie to dalej obraża, chodzi o uderzenie w "najczulszy punkt" i zdalne niszczenie człowieka, więc widać że do obrazka trolla bardziej pasujesz ty :)

Sizimtriox

Dziecko... Wyobraź sobie, że niektórzy już skończyli tutaj szkoły, tekst "chyba masz 1 z polskiego" mnie powaliły. Dorosniecie, to zrozumiecie jacy kiedys byliscie niezbyt madrzy.. Bo ta kłotnia i te ataki tutaj na autorke postu sa no po prostu żenujące.

CodenamePL

Może warto byłoby najpierw zapytać za co dała tę 5-tkę? a nie obrażać i krytykować.Nienawidzę ludzi którzy nie szanują innych oraz ich poglądów,uważających swoje zdanie za najważniejsze,no ale strollować trzeba.

ocenił(a) film na 8
t0ksyczny

takich nikomu nie szczędzisz. *

ocenił(a) film na 8
rubia1988

Tą odpowiedzią udowodniłaś, że jesteś warta każdego złego słowa które padło w Twoją stronę :)

ocenił(a) film na 4
rubia1988

Wybacz ale w tym momencie prezentujesz sobą taki poziom, że po prostu strach się bać. Odnosisz się do każdego bez wyjątku wulgarnie, próbując bronić się tym, że masz własną opinię, nie argumentując jej ani razu. Może będę teraz nie miły ale mam nadzieję, że przy dziecku jesteś bardziej czuła i mniej wulgarna, bo takich wzorców nie życzę nikomu.

ocenił(a) film na 4
rubia1988

To w takim wypadku po co się wypowiadasz skoro nie chcesz żeby ktoś to czytał, a już tym bardziej się do twoich "wypowiedzi" odnosił? Jaki masz cel w pisaniu głupot, a następnie obrażaniu ludzi? Mam wrażenie, że niespecjalnie rozumiesz co ludzie do Ciebie piszą, mam rację? Po co w sumie pytam...

ocenił(a) film na 5
nenthalion

Wypowiadam się nie po to żeby ktoś to krytykował, obrażał i oceniał po zdjęciu profilowym pisząc
"Spójrz na zdjęcie to jakaś prostytutka lepiej z nią nie rozmawiać". I jeszcze piszesz że ja obrażam?! Przeczytaj sobie pierwsze wypowiedzi kto zaczął zamiast wypisywać głupoty. A jesli uwazasz że nic nie rozumiem to nie wiem po co w ogole prowadzisz ze mną dalsza rozmowe.

ocenił(a) film na 8
rubia1988

"Twoja opinia jest dla mnie warta mniej niż smieci na wysypisku"
Brawo! Brawo! (owacje na stojąco) Aż specjalnie założyłem konto, żeby Ci odpowiedzieć. Dlaczego wystawiłaś tak niską ocenę tak GENIALNEMU filmowi?! Zresztą 10 dla taken 2 może to trochę wyjaśnić. Zakładasz temat, w którym mówisz że film jest kiepski a jeśli ktoś chce się zapytać dlaczego tak myślisz, albo nie daj boże, WYJAŚNI Ci dlaczego się mylisz, to zasypujesz go potokiem wyzwisk a jeśli Ci jeszcze raz odpowiesz to piszesz że jest kretynem. Dla twojej informacji film zyskał REWELACYJNE oceny na całym świecie.Poza tym nie podajesz nawet żadnych argumentów dlaczego film Ci się nie podoba.

Więc proszę Cię rubiu1988 odpowiedz mi DLACZEGO film Ci się niepodobał. Proszę o normalną odpowiedź nie w stylu "Bo nie. Kij ci w oko".

P.S Zmień awatar bo faktycznie może Ci on przysporzyć kłopotów.

cinnamonpie

uuu...Zaczyna się :) Widzę że zaczyna robić się gorąco :D
Kolego a możesz napisać mi dlaczego tak bardzo dążysz do tego aby Rubia1988 wyjaśniła Ci czemu dała 6 a nie 8.Przecież napisała wyżej że jej się nie podobał i był nudny,można zaniżyć z tego powodu swoją ocenę prawda?Każdy ocenia filmy jak uważa bo, dla mnie taki gust, który ma ogromna liczba osób jest żadnym gustem, jak powszechnie wiadomo: co jest do wszystkiego - jest do niczego.Poza tym co ma piernik do wiatraka (awatar do oceniania filmów) ?
Nie jestem tutaj jedynym którego gust się liczy, nie on jest jedynym słusznym i tym wybranym więc uszanuj czyjeś zdanie.
Dziękuję za uwagę pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Rozumiem i szanuję cudze zdanie, jednak pani Rubia1988 trochę hmm... "agresywnie" odpowiadała na zadawane jej pytania. Z awatarem chodziło mi o to, że wcześniej pojawił się obraźliwy komentarz na temat jej awatara, ot zwykła rada ponieważ awatar faktycznie trochę może się kojarzyć. I ostatnie, po prostu mnie to ciekawi ponieważ Rubia1988 nie podawała żadnych szczegółów. Co do mojego wcześniejszego wpis faktycznie trochę mnie poniosło, ale patrząc na to jak krytykują filmy podając powody w stylu "Bo tak" można się zirytować.

Pozdrawiam i miłego dnia!

cinnamonpie

Aż miło się czyta takie dojrzałe komentarze a nie pełne nienawiści.Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby zakończyć tę dyskusję bo widzę że nie dojdziecie do porozumienia,każdy z was ma odmienne zdanie a taka konwersacja do niczego dobrego nie prowadzą.A jeżeli chodzi o awatara to moim zdaniem było to lekkie przegięcie bo nie ocenia się drugiego człowieka po zdjęciu czy chociażby nicku,każdy ma prawo ustawić sobie jaki chce.To jest forum żeby wyrażać zdanie na temat filmów i dla ludzi dojrzałych a nie małolatów z gimnazjum,takie zachowania mnie irytują,
Skoro dla kogoś film jest słaby to ma ta osoba na siłę udawać że jest znakomity?l Gust nie sługa... Ale to moje zdanie... tylko i wyłącznie :)Jestem z tych dziewczyn, które raczej potrafią przyznać się do błędu a więc przyznam że w niektórych komentarzach też dość ostro pojechałam :P ale poniosło mnie tak jak Ciebie a więc powinieneś mnie choć troszkę zrozumieć,ale zazwyczaj odpowiadam takimi samymi postami jakie są kierowane w moją stronę.Filmu nie widziałam a więc nie będę się wypowiadać ale bardzo chętnie chcę go zobaczyć :)

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Ale ja jestem z gimnazjum :p

cinnamonpie

I co w związku z tym ? :)

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Pewnie chodzi o moje błędy gramatyczne?

cinnamonpie

a jakieś były? bo nawet nie zwróciłam uwagi :D Nie chodzi o to jakie błędy zrobiłeś tylko co napisałeś w pierwszym poście,przeczytaj uważnie jeszcze raz :)

Ayo23

A zresztą nie rozumiem do czego zmierzasz ? :)

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Nic, ciekawość.

ocenił(a) film na 5
cinnamonpie

Jestem ciekawa jak Ty byś się zachował jakby ktoś CIę nieźle tu zwyzywał tylko dlatego ze nisko oceniles film! Odpowiadam chamom bez kultury i szacunku w taki sam sposób.Tobie taken 2 nie musi się podobac i mozesz ocenic go nisko i nic mi do tego. dla mnie byl rewelacyjny i dlatego taka ocene wystawilam!

ocenił(a) film na 8
rubia1988

Film faktycznie posiada dużo strzelanin i pościgów, ale jakie dziecko się w to nie bawi? Dzieci uwielbiają kiedy na ekranie coś się dzieje, na dodatek większość podwórkowych zabaw polega na strzelaniu do siebie. Język używany w filmie naśladuje slang młodzieżowy. Co do awatara to chciałem Ci powiedzieć że tego typu awatar to istna uczta dla trolli.
Pozdrawiam!

P.S Za tłumoka się nie uważam i nie życzę sobie tego typu wyzwisk pod moim adresem.

ocenił(a) film na 5
cinnamonpie

no widzisz... poniosło mnie tak jak Ciebie;) Pozdrawiam!

cinnamonpie

Co ona miała na tym avatarze?

ocenił(a) film na 5
Piotrek14

a czy to wazne co mialam? Przeciez tutaj nie ocenia sie avatara tylko filmy !

rubia1988

Ciekawość...

ocenił(a) film na 5
Piotrek14

...pierwszy stopien do piekla;)

ocenił(a) film na 5
t0ksyczny

masz bardzo proste myślenie skoro uważasz, że ktoś ma smutne życie i brak dobrych wspomnień z klockami z dzieciństwa jeśli nisko ocenia ten film animowany i współczuje Ci go... naprawdę:) I jeszcze dyktujesz jaką ocenę w jakim przedziale powinnam wystawić i tego już nie skomentuje. Idę sobie z tematu bo nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej dyskusji bo ani Ty mi ani ja Tobie racji nie przyznam ale możesz jeszcze coś dopisać żeby poczuć się w pełni usatysfakcjonowany:)

ocenił(a) film na 9
t0ksyczny

Na razie widziałem tylko zwiastuny, ale sam mam dużą ochotę wybrać się na ten film do kina. Na widok kosmonauty w zwiastunie łezka w oku się zakręciła :D