1. Ja nie czepiam się twojej opinii, Ja się czepiam tego jak ty wyrażasz swoją opinię - Rozumiem nie podobało ci się, po prostu staraj się bardziej rozwinąć odpowiedz ;)
2. Taa jasne ja jestem trollem - powiedziała osoba która napisała tylko z Siedem zdań w swojej Opinii która tłumaczy tyle co kot napłakał...
Żegnam :)
Zawsze będą ludzie nietuzinkowi i ludzie, którym jest potrzebna instrukcja. Nie każdy jest zdolny do samodzielnego myślenia. Tak naprawdę tacy ludzie są w mniejszości... To dla nich są seriale typu: "Gdzie są moje gaaacie" i piosenki "Życie jest czadowe" Prawdziwych Architektów jest niewielu...
Ja się nie czepiam jej opinii do diabła, tylko tego że jak ona wyraża swoją opinię (napiszę 7 zdań które nic nie tłumaczą), A jeśli chodzi o film to pewnie mało wiesz o LEGO więc się nie odzywaj w tej kwestii.
Czy ty Trollem jesteś jakimś ?!
Uuuu.... chyba ktoś się obraził, że w filmie animowanym zażartowano z idola... W związku z tym trzeba nazwać kogoś dzieckiem i w co drugim zdaniu pisać łaciną podwòrkową...
jesli tak Cię to boli i wywoluje u Ciebie tyle zlosci to nie wchodz na zadne fora i po temacie;) Pozdrawiam!!!
Też mi się nie podobało, nie rozumiem tych dziesiątek. Tak w ogóle bajką określa się w języku potocznym film (właściwie to częściej animację) który jest skierowany do dzieci :)
ten film powinien byc dla doroslych a nie dla dzieci. Jakie slownictwo w tym filmie a potem rodzicie się dziwią że tyle agresji u dzieci. . Kiedys nie bylo takich bajek i filmow tylko kazdy ogladal Muminki i Smerfy i to byly bajki na poziomie, nie to co teraz
Przeczytałem uważnie 3 strony wpisów i muszę przyznać, że odniosłem wrażenie, iż największym trollem to jesteś Ty sama, bowiem pasujesz do terminu idealnie.
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.
By The Way Nie potrzeba dzieciom oglądać "złych" filmów młodsza koleżanko, by były agresywne, nerwowe i aroganckie czy wręcz chamskie,bo one są mądrzejsze niż się nam wydaje i potrafią odróżnić film od prawdziwego życia, za to biorą przykład przede wszystkim ze swoich rodziców i tu na miejscu koleżanki zacząłbym się martwić, bo nie jest chyba koleżanka najlepszym przykładem dla nich. Pokazałaś już iż nad własnymi emocjami nie panujesz najlepiej i nawet jeśli stwierdzisz, że w domu masz większą nad nimi kontrolę, tutaj również wchodzą dzieci i tu również uczą się prowadzenia konwersacji i kontaktu z drugim człowiekiem i tu nie popisałaś się dojrzałością . Nie powinny Cię więc dziwić kontrataki, tym bardziej jak sama stwierdziłaś, były one skierowane od osób młodszych od Ciebie. Mądrzejszy kończy dyskusję, tym bardziej kiedy nie jest ona konstruktywna i tak zrobiło kilka osób biorących w niej udział. Ty kończyłaś dyskusję już kilka razy, ale za każdym razem wracasz i dolewasz oliwy do ognia, więc chyba podoba Ci się ten sposób wyrażania siebie. Twoje dalsze wpisy zignoruję, ponieważ obliguje mnie do tego Twoja indywidualna indolencja intelektualna. Wybacz więc, że nie odniosę się do nich.
hahahahaha rozbawiła mnie Twoja wypowiedź. Skąd Ty możesz wiedzieć jak ja wychowuje swoje dzieci co?! Uwielbiasz oceniać innych po wpisach... żałosne! przyznam rację, że dzieci biorą przede wszystkim przykład ze swoich rodziców i dużo wynoszą z domu, ale takie filmy i gry w których jest pełno agresji i złych zachowań negatywnie oddziałują na psychikę dziecka. Przeczytaj sobie jeszcze raz definicję trolla, bo przecież uważasz że nim nie jesteś i zachowaj głupie komentarze dla siebie:)NARKA!
I zapomniałeś że Trollem jest osoba która jako PIERWSZA zaczyna obrażać i ośmieszać drugą osobę!!! ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat filmu.
Po pierwsze nie zaatakowałam Twojej osoby, a odniosłam się do wszystkich Twoich wypowiedzi w tym temacie (Jeszcze raz radzę siebie poczytać na spokojnie) Napisałaś posta na forum, więc chyba każdy ma tu prawo wejść i się przyłączyć do rozmowy, czy ustosunkować do wpisów. Jeśli jeszcze tego nie zrozumiałaś lub do tego nie dorosłaś i jak widać masz problemy z tym jak i ze stosowną komunikacją z ludźmi, to po prostu nie dolewaj oliwy do ognia, bo to cały czas robisz, jak to już ktoś napisał
Po drugie, nazwałaś mnie lalą, jak sądzę na podstawie avatara, bo innej nie miałaś. To nie ja niestety, wiedziałabyś o tym gdyby nie to Twoje unoszenie się w powietrzu :D
Po trzecie, co do spadających kapci, jeśli już w tą nutkę uderzyłąś (wszakże, jeśli wkraczasz miedzy wrony, musisz krakać jak i one) napiszę Ci, że musisz uważać na emocje, bo skoro Twoje reakcje są takie silne, mogłabyś komuś takim spadającym kapciem zrobić krzywdę, a co do psychologa, sama nim jestem i na prawdę, chętnie Ci pomogę bo widzę, że masz poważny problem. Pozdrawiam
Przyczepiła się jak rzep do psiego ogona! I jeszcze się przechwala kim to ona nie jest. Wspolczuje tym osobom co do Ciebie chodzą o ile takie osoby są:d psycholog na wysokim poziomie nie wyraża w ten sposob swojego zdania na forach tak jak Ty to zrobiłas wiec nie wiem czym się tak chwalisz! Może lepiej odnieś się do wypowiedzi tych którzy zaczeli tu ublizac i wyzywać. przeczytaj najpierw swoich opinii. Czy pisząc lalu uraziłam Cię w jakiś sposob? Ja nie oceniam ludzi po avatarze a poza tym oceniamy tutaj filmy a nie zdjęcia! POZDRAWIAM
Co wy tak się uczepiliście tej dziewczyny?Każdy ma prawo oceniać film jak chce a każdy kto dołącza się do rozmowy obraża RUBIE1988. Nie rozumiem po co tyle agresji ? Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie bo to zaczyna być chore...Moim zdaniem najlepiej nic nie pisać i zakończyć temat bo do niczego dobrego to nie prowadzi.PZDR
No właśnie wiec po co piszesz? Jak nie koleżanka to jej adwokat, nie potrafisz czytać, nie zauważyłaś ze napisała już bez odbioru i skończyła? Wy nie potraficie skończyć co? wam widać już nawet psycholog nie pomoże, tu dobry psychiatra się kłania... Bez odbioru
To samo pytanie mogłabym Tobie zadać.Człowieku wyluzuj.Doskonale potrafię czytać więc nie wiem skąd Tyle nienawiści... to filozofowanie Ci kompletnie nie wyszło :)
To Troll, nie warto go karmić, jedno i drugie konto, to na pewno ten sama osoba, lasce już głupio było wchodzić z jednego bo napisała, że ma dzieciaka, to teraz z drugiego nadaje i myśli, że taka sprytna jest :D Do takich pustaków jak ona, to jak grochem o ścianę i wracają zawsze jak bumerang ;)
Jasne, że nie warto, totalny ignor dla niej... Też uważam, że jedzie na dwa kontach, tu mocno pachnie uzależnieniem, tak czy inaczej szkoda dzieciaka... Pozdrawiam
Wszedłem poczytać, bo myślałem, że tu jakaś ciekawa dyskusja bo aż tyle tematów, a tu dyskusją pod tytułem " Jak ujarzmić Trolla" nikomu to się niestety jeszcze nie udało, tak jak Maria napisała wracają jak bumerang :) Tu nie ma się rzeczywiście wątpliwości, kto założył temat i po co. Pozdrawiam
Masz rację Mario, ale co zrobić, tylko ignorancja ma tu celowość, nie można dać się sprowokować, takie osoby i tak nie rozumieją co się do nich pisze, nie mają szacunku do nikogo i zawsze widzą tylko swoją rację. Pozdrawiam
po 1. Za akcje, po 2. za oprawe wizualną . Podobalo że mi się to że wszystko zostało wykreowane z klocków i mam tu na myśli dosłownie wszystko (ogień, woda) i daje to fajny klimat. film nie jest oklepany jak niektore, ale bardzo nie podobalo mi sie slownictwo, brutalne sceny a wiec film dla doroslych a nie dla dzieci. Nie zamierzam juz nic wiecej pisac w tym temacie. Bez odbioru!