PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107466}

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2004
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79533
6,2 38 krytyków
Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum filmu Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Błagam! Odpowiedźcie mi na moje pytanie! Czy będą kręcone kolejne części "Serii Niefortunnych zdarzeń"? Dotychczas nakręcili film, na podstawie 3 książek Snicket'a. Czy zapowiadają kręcić następne?

ocenił(a) film na 5
alex_62

Wiesz, ja nigdzie nie widziałam wiadomości o tym, że powstaną kolejne części tego filmu, ale wydaje mi sie, że one juz nie zostaną zekranizowane. No chyba, że to byłaby juz całkiem nowa produkcja.

ocenił(a) film na 9
Alice

zbieram właśnie informacje na swoją prezentacje na informatykę, której tematem jest m.in. Seria i znalazłam informację, że przynajmniej reżyser ma zamiar (było po ang, więc słówko w słówko to nie, ale ogólny sens mam nadzieję, że jest właściwy :]) nakręcić drugą część.
Mam OLBRZYMIĄ nadzieję, że zrozumiałam dobrze i tak faktycznie będzie ... Bo spryciarze zakonczyli pierwszą część tak, że jak się uprą, to nie muszą kręcić dalszych :]
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Kotylion

Ja jak dotąd znalazłem z sieci jedynie petycję o drugą część filmu. A jeśli chodzi o informacje o drugiej części filmu, to w sieci roi się od plotek, z których ciężko wyłuskać prawdę. Jeśli nie zobaczę zwiastunu drugiej części, lub chociażby plakatu, to nie uwieżę nikomu na słowo :P

ocenił(a) film na 7
Mathisek

Teraz już zwiastunom wierzyć nie można (vide: Titanic 2) :D więc ostrożnie z tym przekonaniem ^^