Błagam! Odpowiedźcie mi na moje pytanie! Czy będą kręcone kolejne części "Serii Niefortunnych zdarzeń"? Dotychczas nakręcili film, na podstawie 3 książek Snicket'a. Czy zapowiadają kręcić następne?
Wiesz, ja nigdzie nie widziałam wiadomości o tym, że powstaną kolejne części tego filmu, ale wydaje mi sie, że one juz nie zostaną zekranizowane. No chyba, że to byłaby juz całkiem nowa produkcja.
zbieram właśnie informacje na swoją prezentacje na informatykę, której tematem jest m.in. Seria i znalazłam informację, że przynajmniej reżyser ma zamiar (było po ang, więc słówko w słówko to nie, ale ogólny sens mam nadzieję, że jest właściwy :]) nakręcić drugą część.
Mam OLBRZYMIĄ nadzieję, że zrozumiałam dobrze i tak faktycznie będzie ... Bo spryciarze zakonczyli pierwszą część tak, że jak się uprą, to nie muszą kręcić dalszych :]
Pozdrawiam
Ja jak dotąd znalazłem z sieci jedynie petycję o drugą część filmu. A jeśli chodzi o informacje o drugiej części filmu, to w sieci roi się od plotek, z których ciężko wyłuskać prawdę. Jeśli nie zobaczę zwiastunu drugiej części, lub chociażby plakatu, to nie uwieżę nikomu na słowo :P