PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107466}

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2004
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79535
6,2 38 krytyków
Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum filmu Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

3/10

ocenił(a) film na 3

Scena jak ogromny wąż liże dziewczynke było dla mnie troche nienormalne Jak i cały film wiem ze to kino fantasy i rządzi się swoim prawami dla mnie pokierowanie całego filmu mi nie odpowiadało dla mnie to jakoś się kupy nie trzymało 3/10

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

Nie znasz się i tyle

ocenił(a) film na 3
hedwig1524

Nie znam się ok ale film i tak mi się nie podobał

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

To prawda nie znasz się i możesz mieć swoje zdanie, ale ten film nie ma bez powodu ocenę 7,3 więc przez wielu użytkowników jest uważany kategorią filmwebu jako dobry.

ocenił(a) film na 3
hedwig1524

Moze i tak ale wejść pod uwagę pewnie są tu tacy mądrale co oceniają film bez oglądania ja do nich nie należe zaznaczam.

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

Chyba powinieneś zmienić nick- po pierwsze, po drugie- jeśli będziesz miał okazje przeczytać książkę to ta scena nie będzie ci sie wydawać nienormalna.

użytkownik usunięty
hedwig1524

Większość filmów na filmwebie ma ocenę średnią w okolicach 6 lub 7, i dlatego nie znaczy, że są przez to dobre - po prostu ocenia je zbyt dużo dzieciaczków i niedzielnych "kinomaniaków".

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

Cóż... O gustach się nie dyskutuje. Film jest adaptacją trzech pierwszych części książki. Kto przeczytał książki, ten będzie wiedział, dlaczego niektóre wątki rozwiązano tak, a nie inaczej. Dla osoby niezaznajomionej z sagą film może się wydawać nieco niedorzeczny.

ocenił(a) film na 9
black_eye

Ja książek niestety nie czytałem ale niesamowicie mi się podobał film uwielbiam takie kino. Film ma świetny klimat no i oczywiście gra aktorska na najwyższym poziomie.

ocenił(a) film na 8
black_eye

Nie "o gustach się nie dyskutuje". Gust można mieć dobry albo gówniany. Gust każdego tak naprawdę powinien podlegać dyskusji po to żeby zakwalifikować go do jednej z powyższych kategorii.

Mikz

Gust można mieć dobry lub gówniany? Słyszysz siebie? Gust ma każdy swój. Kościelny lubi ogórki a Ksiądz jego córki!!! Nie ma czegoś takiego jak gust dobry czy gówniany Masz swój własny i tyle! Czyjś może być gówniany dla ciebie a nie gówniany ogólnie.

ocenił(a) film na 7
kinoman1985

Za to "Pogrzebany" trzyma się kupy... aż muchy zlatują. :)

ocenił(a) film na 3
fearyoursoul

Już dawno temu ogladalem te filmy wiem że Pogrzebanemu dałem najwyzsza ocenę dlatego że ten film dostarczyl ogromny ładunek emocji i oglądałem go jak to się mówi na szpilkach a może fabuła nie trzymała się kupy a dla mnie w tych filmach ważne jest budowanie i trzymanie napięcia.