Scena jak ogromny wąż liże dziewczynke było dla mnie troche nienormalne Jak i cały film wiem ze to kino fantasy i rządzi się swoim prawami dla mnie pokierowanie całego filmu mi nie odpowiadało dla mnie to jakoś się kupy nie trzymało 3/10
To prawda nie znasz się i możesz mieć swoje zdanie, ale ten film nie ma bez powodu ocenę 7,3 więc przez wielu użytkowników jest uważany kategorią filmwebu jako dobry.
Moze i tak ale wejść pod uwagę pewnie są tu tacy mądrale co oceniają film bez oglądania ja do nich nie należe zaznaczam.
Chyba powinieneś zmienić nick- po pierwsze, po drugie- jeśli będziesz miał okazje przeczytać książkę to ta scena nie będzie ci sie wydawać nienormalna.
Większość filmów na filmwebie ma ocenę średnią w okolicach 6 lub 7, i dlatego nie znaczy, że są przez to dobre - po prostu ocenia je zbyt dużo dzieciaczków i niedzielnych "kinomaniaków".
Cóż... O gustach się nie dyskutuje. Film jest adaptacją trzech pierwszych części książki. Kto przeczytał książki, ten będzie wiedział, dlaczego niektóre wątki rozwiązano tak, a nie inaczej. Dla osoby niezaznajomionej z sagą film może się wydawać nieco niedorzeczny.
Ja książek niestety nie czytałem ale niesamowicie mi się podobał film uwielbiam takie kino. Film ma świetny klimat no i oczywiście gra aktorska na najwyższym poziomie.
Nie "o gustach się nie dyskutuje". Gust można mieć dobry albo gówniany. Gust każdego tak naprawdę powinien podlegać dyskusji po to żeby zakwalifikować go do jednej z powyższych kategorii.
Gust można mieć dobry lub gówniany? Słyszysz siebie? Gust ma każdy swój. Kościelny lubi ogórki a Ksiądz jego córki!!! Nie ma czegoś takiego jak gust dobry czy gówniany Masz swój własny i tyle! Czyjś może być gówniany dla ciebie a nie gówniany ogólnie.