PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107466}

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2004
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79533
6,2 38 krytyków
Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum filmu Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Czy będzie kolejna część? Bo o ile mi wiadomo, to ta pierwsza jest tylko na podstawie pierwszych trzech tomów, a jeszcze zostało chyba z 10 :P
Wie ktoś coś na ten temat??????? Tylko bez żadnych plotek, interesują mnie tylko sprawdzone wiadomości...
z góry dzięki :*

ocenił(a) film na 9
raven89

nie 10 tylko 13:) 13 tomów w każdym 13 rozdziałów w Polsce wyszło narazie tylko 12 a co do 2 części to tylko z plotek wiem, że ma powstać ale to cię nie interesuje. Sama jestem ciekawa i szukam dalej wiadomości ;)

Tears

ja wiem, że nie jest 10 tylko 13 tomów, tylko napisałam, że JESZCZE im 10 zostało do nakręcenia :P

ja bym bardzo chciała, żeby był kolejny tom, ale na filmwebie nic o tym nie ma, a niektóre filmy to już tutaj wkładają, co mają wyjść nawet w 2008 roku, a drugiej części tego nie ma :(

raven89

Powstanie film pt. "Lemony Snicket:Seria Niefortunnych Zdarzeń 2-Okropna Opowieść", oni piszą scenariusz jak skończyli 1 tylko tego nie mówili by zrobić niespodziankę...film ma być oparty na "Akademi Antypatii"(o Tartaku Tortur nic nie wiem)mają zrobić filmy aż do 13 części tylko z tą różnicą że jeden film to 2-3 części(przez to że nie zmienią aktorów a dzieci miałyby wtedy z 25 lat).Oni sami nie wiedzieli że zrobią kolejne i przez to zrobili "to coś do podpalania" u Olafa bo nie wiedzieli czy autor zgodzi się na kolejne części.No a jakby się zgodził to zrobili że niewiadomo gdzie jadą, ale się zgodził.:D

ocenił(a) film na 8
patryk_godula

A można wiedzieć skąd się dowiedziałeś? Bo coś nie chce mi się wierzyć, że w końcu będzie druga część tegóż oto filmu.

Mathisek

Wiem to z jakiegoś blogu o SNZ ale niepamietam jakiego...postaram sobie to przypomnieć i poszperam na necie.

Mathisek

Wiem to z jakiegoś blogu o SNZ ale niepamietam jakiego...postaram sobie to przypomnieć i poszperam na necie.

użytkownik usunięty
patryk_godula

Tez gdzies wyczytalam ze robią kolejną część. Podobno będzie na podztawie 4 tomu.