PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107466}

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2004
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79533
6,2 38 krytyków
Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum filmu Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Pojawiła się szansa na powstanie filmu pt. "Lemony Snicket:Seria Niefortunnych Zdarzeń 2-Okropna Opowieść".
Lecz nie jest to pewne nawet na 50%.

patryk_godula

Film jest na sto procent!
Właśnie przed filą się dowiedizałem, mogę powiedzieć że zagra tam Jim Cerry jako Olaf, Emilly Browling jako Viloet Liam Anakin się zastanawia, ale bliźniacki Holfgman nie zagrają ponieważ są za duże,szkoda.
Film ma najbardziej być oparty na Akademi Antypatii, lecz niewiem czy na Tartaku Tortur też.Oni smai nie wiedzą bo scenariusz jest przygotowany ale będą zmiany, film ma być bardzo dobry ponieważ scenariusz piszą półtorj roku lecz tego nie zdradazli, film ma powstać pod koniec 2008 roku, może trochę prędzej powiedział reżyser.
Są przypuszczenia że powstaną także następne filmy, jednakże mają być one oparte na 2-3 częśćiach, ponieważ jakby każdy robili osobno zmarnowliby i czas i kasę, teraz bardzo niepodoba uim się że zrobili ten "podpalacz" u olafa, ale nie wiedzieli że autor zgodzi się na resztę filmów i zrobli tak że Baudelairowie poznają prawde, ale jeśli autor zrobi że Olaf inaczej podpala domy oni jakos to zmienią lub wytłumaczą to w ostatnich częściach.
Ale poprosili autora by zrobił mniej więcej coś takiego, on powiedział że ma już wyyśloną histoirę i są marne szanse.
Film ma bardzo długo trwać w Akademi Antypati(szkole powszechnej im. Prufocka), ale oni muszą słuchac autora który wzamian pozwala im na robienie filmów.Zgodził się bo stwierdził że po filmie jego książki w ameryce doruwnuja Potterowi.

patryk_godula

Poprawki :
Emily a nie Emilly
Jim Carrey a nie Cerry
Liam Aiken a nie Liam Anakin
szkoła im. Prufrocka a nie Prufocka

To tyle :) A że będzie 2 część to się cieszę :)

ocenił(a) film na 8
patryk_godula

A można wiedzieć skąd się dowiedziałeś? Bo coś nie chce mi się wierzyć, że w końcu będzie druga część tegóż oto filmu.