PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 848 tys. ocen
8,1 10 1 847938
8,1 91 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Leon Zawodowiec 2

użytkownik usunięty

Gdzieś czytałam że możliwe są plany powstania Leon ZAWODOWIEC 2.Natalie ma wystąpić i prawdopodobnie reżyserem znów bedzie Luc Besson.Ciekawe o czym by był ten film?
Może bedzie tak że Matylda "sprząta" (wiadomo chyba o co chodzi) i aha zapominiałam dodać że została przeszkolona prze Tony'ego i było by tak że np. syn Normana będzie poszukiwał ją aby ja zabić.
A może wy macie jakies pomysły jak będzie toczyć się dalsza historia Matyldy?

ocenił(a) film na 10

ja mam super pomysł na ten film...jest sobie reżyser np nazwijmy go Luc Besson i wpada na świetny pomysł, otóż postanawia nie kręcić 2 części bo była by ona bezsensu bo jak film miałby się nazywać Leon zawodowiec : bez Leona czy może Matylda zawodowiec heh :)

Zakończenie jedynki nie pozwala na kręcenie dwójki(no chyba że by coś wymyślili), pewnie z tą kontynuacją jakieś plotki.

ocenił(a) film na 8

Jak już ktoś wspomniał - zakończenie automatycznie zamyka sprawę.
"Może bedzie tak że Matylda "sprząta" (wiadomo chyba o co chodzi) i aha zapominiałam dodać że została przeszkolona prze Tony'ego i było by tak że np. syn Normana będzie poszukiwał ją aby ja zabić." - zgłupiałaś? ;x Zostawmy tą klasykę w tak doskonałej formie, jak jest. Nie ma sensu kręcić takich bzdur.

użytkownik usunięty
myszur

kręcenie dwójki było by bez sensu poza tym Luc Besson w niejednym już wywiadzie mówił, że nie zamierza nakręcić drugiej części

ocenił(a) film na 10

oby powstał ;D ale bez Leona może będzie sprzątać jako duch