PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Leonidas

ocenił(a) film na 9

Swojego kota nazwałem Leon...co prawda najpierw był Amelią, ale szybko się zorientowałem. Z niego też jest niezły zawodowiec. Czy to nie ciekawe, że Natalie Portman z roku na rok jest coraz brzydsza?

Martinez

Dobra
Kota jakoś przeżyje że nazwałes go Leon, ale tekstu że Natalie Portman jest coraz brzydsza nie zniese, wogóle jakiej ty jesteś płci, nie ma kobiet brzydkich ;P są mniej urodziwe :D

ocenił(a) film na 9
Skarus

De gustibus non est disputandum
Rozumiem, że Portman jest bliska Twemu sercu :) Natomiast obiektywnie spoglądając jej uroda blednie (może słowo brzydsza była nie na miejscu) z roku na rok. W pewnym momencie pościągałem sobie parę zdjęć Natalie i przeraziłem się, jej fotografie z Gwiezdnych Wojen, po których zrobiło się o niej głośniej, sesje w pismach mody, no to już nie jest to. Polecam oczywistości: Nicole Kidman, Winonę Ryder, Monicę Bellucci, Charlize Theron (tylko nie z ostatniego filmu Monster), Amanda Peet, Angelina Jolie, Sophie Marceau, Isabelle Adjani, Meg Ryan, Jennifer Connely, Liv Tyler, Milla Jovovich a z mniej znanych: Leatitię Castę, Keirę Knightley, Noot Seear, Nadja Auermann, Rebecca Romijn
PS A kota nazwałem od Leonidasa - bohatera Spartan, a później znajomi przyzczepili mu etykietkę Leon - zawodowiec :)

użytkownik usunięty
Skarus

poprawka
to nie tak, powinno byc: nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brakuje.... ;P

ocenił(a) film na 8
Martinez

no proszę..hehe. Swojego kota tez nazwałam Leon...też ma swoją ulubioną roślinkę ;) . Venus as a boy- Bjork pamieta ktoś?? Moim zdaniem najlepszy kawałek w całym filmie. Pozdrawiam ciepło.