PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849285
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Wersja reżyserska.

ocenił(a) film na 10

Leon Zawodowiec zawsze kojarzył mi się z chyba najbardziej chwalonym filmem niż kiedykolwiek słyszałem, a którego mi wyłączyła babcia dobre 10 lat temu, gdy miałem lat 6. Teraz mam lat 16 i ostatnio wspominałem to z babcią, od bardzo dawna miałem ochotę na ten film, a tym bardziej, że wspominany z dzieciństwa zakazany owoc smakuje najlepiej.
Dosłownie 15 minut temu obejrzałem ten film, ale tutaj zawód.. nie było sceny, którą idealnie pamiętam z filmu: jak wchodzi zarówno Leon i Matylda i kogoś zabijają w jakimś mieszkaniu, Leon chyba mówił, że to coś jak trening, czy co. I wtedy dosyć mocno krew się polała i się skończyło moje oglądanie, ale scenę pamiętam. I właśnie dowiedziałem się, że jest wersja reżyserska, da mi ktoś jakiś dostęp do niej, proszę. !
Ogólnie film jest wspaniały, gra aktorska Reno, Portman i rzecz jasna Oldman'a to po prostu miazga.. Cały film to arcydzieło. A muzyka.. muzyka kojarzy mi się z jeszcze innymi sytuacjami, które miały miejsce jakieś 5 lat temu i właśnie parę dni temu wreszcie odnalazłem utwór Stinga, a nie trudno zauważyć, że to ścieżka dźwiękowa do tego filmu i wszystko jakoś zgrało się w całość. Ponawiam prośbę o link do wersji reżyserskiej. : )

ocenił(a) film na 10
xpawix

Mam ją na swoim koncie na chomikuj, ale jako że nie można tu wklejać linków potrzebne mi będzie twoje gg.
Wersja Nieocenzurowana jest faktycznie dość ciekawa i na dodatek wyjaśnia przeszłość Leona co mi się najbardziej podoba.
Są tam też sceny, w których Matylda chce by Leon był jej facetem oraz jej trening.
Ps:Jak ktoś chce link to tutaj pisać.

ocenił(a) film na 10
Pieniak3

Mój numer gadu - 1120013, napisz proszę, będę wdzięczny. :)

Pieniak3

Ja też bym bardzo prosiła o ten link! :D 25705670 :)

Pieniak3

Jak to nie można dawać linków, jakieś zmiany zaszły? Bo przecież do tej pory, każdy wklejał i ja też...

ocenił(a) film na 10
Kedda

Kiedy wklejam link do filmu to pojawia się napis: Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu.

ocenił(a) film na 10
Pieniak3

również poproszę jeśli można, gg: 1822855

użytkownik usunięty
moothonost

249 878 61....;) poproszę

Pieniak3

o proszę... ciekawa sprawa:)