Widac telewizje celowo się osmieszają i nie chcą tracić pieniedzy na ambitne kino.
Pamiętam jak w tamtym roku na tvp1 leciały tydzien po tygodniu LIsta Schindlera, Misja i Imię rózy. Ach, teraz można tylko pomarzyć. Chętnie bym dziś zobaczył Ich noce albo Na zachodzie bez zmian a tu nie. Muszą dawać filmy dla otępiałych umysłowo.
a oczywiście o niebo lepszy film czyli Odmienne stany moralności leci po nim czyli po północy. A wystarczyło tylko odwrócić kolejność.
o czym ty gadasz? nie porownuj tego filmu z czyms takim jak imie rozy. liberator 2 to calkiem dobry film jak na seagala. szkoda, ze juz nie potrafi robic takich filmow, a ty gadasz, ze to film dla tepych umyslowo? nie osmieszaj sie, bo az zal czytac twoje wypociny.
wiesz czemu filmy z seagalem leca pierwsze ( np. o 20.00 ) ? Bo ludzie to ogladaja, a te wymienione przez ciebie niestety nie sa zbyt popularne. wiec jak ci sie zebralo na ambitne kino to nie ogladaj takich filmow jak Liberator to nie bedziesz pisal potem bzdur.
Liberator 2 to bardzo dobry film. Lista Schindlera to także bardzo dobry film. Na telewizji świat się nie kończy. Wasze opinie na temat filmów lepiej pozostawcie dla siebie bo nikogo one nie interesują. Jak chcesz oglądać filmy których nie ma w TV to zacznij od sieci np: ekino.pl (darmowa rejestracja, 70 min filmu krótka przerwa kolejne 70 minut filmu itd.) Na TV świat się nie kończy.
mysle, ze kazdy wie to co napisales o filmach online. tyle ze to nie ja mam problemy z filmami tylko ten pan powyzej, wiec czemu piszesz do mnie?
P.S : ta strona jest po to aby ludzie pisali swoja opinie na temat filmu, wiec chyba sie w czyms pomyliles, a teksty w stylu ``bo nikogo one nie interesują,, - lepiej wlasnie ty zostaw je dla siebie.