PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102097
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

http://www.batcave.com.pl/2018/01/bedzie-rozszerzona-wersja-justice-league/

Czy cieszy Was wersja rozszerzona, czy jednak woleliście Director's Cut (czy też, Zack Snyder's Cut)? Ja osobiście oczekiwałem więcej, ale może te 15 minut sporo dostarczą. Czytałem, że w wersji Zacka Snydera pojawić się miał m.in. Darkside i Zielone Latarnie. Ja wolałbym, aby wersja blu-ray nie dodawała nowych wątków, ponieważ już w wersji kinowej był przesyt. Mam nadzieję, że te 15 minut po prostu rozwiną nieco scen i wątki - tak, aby były bardziej kompletne i akcja mogła płynnie się rozwijać.

ocenił(a) film na 6
szmyrgiel

Nie jest to pewne. Zauważ że artykuł ma znak zapytania, a wchodząc w link do amazon.de zmienili czas ze 135 do 121 min. Na oficjalną zapowiedź blu ray będziemy musieli jeszcze poczekać. Oby była wersja rozszerzona bo na wersje Zacka Snaydera nie ma co liczyc aczkolwiek bardzo bym chciał.

ocenił(a) film na 6
szmyrgiel

Nie jest to pewne. Zauważ że artykuł ma znak zapytania, a wchodząc w link do amazon.de zmienili czas ze 135 do 121 min. Na oficjalną zapowiedź blu ray będziemy musieli jeszcze poczekać. Oby była wersja rozszerzona bo na wersje Zacka Snaydera nie ma co liczyć aczkolwiek bardzo bym chciał.