PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102097
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Mam nadzieje, że nie zabraknie jej w pośród "Złotej Siódemki". Bo nie wyobrażam sobie, że
miała by być zastąpiona Aquaman'em czy Zieloną Strzałą (choć prawie na pewno tak będzie
:( . To racja, iż oni są bardziej popularni i rozpoznawani niż ona, lecz taki gość jak ja, który
nie czytał komiksów o Lidze tylko oglądał serial na CN nie może sobie wyobrazić by było
inaczej. Do samego końca więc żywię nadzieję, że będą się bazować na serialu a nie na
komiksowej Lidze. Jak by była Sokolica to i by nie mogło zabraknąć Johna Stewart'a w
końcu jakiś mały romansik by się przydał w tym filmie ;)

ocenił(a) film na 6
Tomson05

Sokolicy raczej nie będzie, a jako Zielona Latarnia pewnie pojawi się Jordan.
Cóż, ja też fasynację Ligą zaczęłąm od serialu na CN, ale i tak polecam głębsze poznanie tematu. W Universum DC można się pogubić, ale warto "dokopać się" do pierwowzorów Ligi ;)

Tomson05

1.Ja tam nie chcę Sokolicy i Johna Stewarta.Lepsza Hawkgirl(wersja angielska) i Hawkman.
2.Romans to lepszy już z Supermenem i W.W.
3.Ja nie chcę Strzały,w końcu ma swój serial.Lepszy Aquamen lub Marsjanin.

Tomson05

Chce żeby Sokolica się pojawiła bo to moja ulubiona postać tak jak zielona latarnia. Hala Jordana nie trawię, i wolę żeby przestał się pokazywać ten Hal ma własny serial i tyle mu wystarczy.

ocenił(a) film na 8
Tomson05

Kto to jest Sokolica?

Himiteshu

Zobacz serial animowany tam jest jako siódma założycielka ligi. Też mam nadzieję ją zobaczyć bo to moja ulubiona postać ze serialu.

ocenił(a) film na 8
ania1689244

A nie Hawkgirl?

Himiteshu

To jest ta sama osoba tylko angielska nazwa

ocenił(a) film na 8
ania1689244

Hawkgirl - Dziewczyna Sokół a nie Sokolica...

Himiteshu

Czy to moja wina, że tak przetłumaczono.

ocenił(a) film na 8
ania1689244

Nie, przepraszam :)