PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102097
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Superman

ocenił(a) film na 7

Na niego czekałam najbardziej. Kiedy się w końcu pojawił od razu się lepiej oglądało ale.. Czy tylko mi się wydaje, że w poprzednich filmach wyglądał bardziej naturalnie kiedy latał ??

marlenakos96

Według mnie było okej. O wiele gorzej za to wypadł "biegnący Flash", kompletnie nie przygotowany pod tym względem do swojej roli.

ocenił(a) film na 6
Cannibal3

Pytanie, jakby to mialo wygladac:)

Qjaf

A choćby i tak jak Flash z serialu :)

Cannibal3

Myślałem,że tylko mnie to irytowało i fakt,że w serialu wyglądało to niebo lepiej

RadoslawKamil

Dokładnie.

ocenił(a) film na 5
Cannibal3

według mnie fizyka biegu została dobrze przedstawiona - wystarczy spojrzeć jak biegną sprinterzy - jednak zbyt mało było tych scen by to dobrze ocenić - plus dla Flasha - chyba najlepiej wypadł wraz z Aquamanem z nowych bohaterów

Rush_only

Wiem ale mimo wszystko to postać z komiksu i wypadałoby aby miał lepszą prezencję podczas biegu. Nie przepadam za Gustinem ale w serialu porusza się o wiele lepiej.

marlenakos96

Co do nienaturalności... czemu Superman ma taka dziwną twarz??? Jakby majstrowali mu komputerowo przy ustach. Chyba, że coś z moją wersją było nie tak, chociaż pozostali wyglądali naturalnie...

ocenił(a) film na 6
olcia74

Kręcili dokrętki i musieli mu usunąć wąsy w CGI bo ten ich potrzebował na planie Mission Imbosible.

coolerss

Aaa no to by wiele wyjaśniało, ale wygląda to strasznie... I coś dużo było tych dokrętek bo w większości scen wygląda to nienaturalnie ;/
Dzięki za odp :)

marlenakos96

W sumie to DC zaczeło jakoś od tyłu. Najpierw powinni zrobić ze 3 filmy o Supermanie, potem Wander Woman, Flash ze 2 filmy, Aquaman, Cyborg i dopiero za jakieś 7 lat film Liga Sprawiedliwości :D A tak wyskoczyli z jakąś Ligą gdzie nikt nikogo nie zna, Flash to jakiś wypierdek co się boi własnego cienia, Cyborg sam nie wie po co i gdzie się znajduje, i jedynie Superman i Wonder Woman jakoś dawali radę, ale też ich przytłumili żeby Batek lepiej wypadł.

ocenił(a) film na 8
marlenakos96

Tutaj prawie w ogóle nie latał więc