PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102097
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Czas na DC, po niezłej Wonder Woman liczyłem że tu nie będzie źle i trzeba oddać że Gal Gadot odegrała Nam tu świetną postać, jak dla Mnie najciekawszą z tu występujących i to właśnie największy problem tego filmu, Wonder Women jest bardzo spoko, Flash jest nawet spoko jeżeli chodzi o komedie, no i tu się kończą postacie które Mnie zainteresowały, była też Amy Adams, ale dostała tu tyle czasu, że można było jej nie zauważyć i tu kolejny problem że chcą tu po prostu zrobić za dużo i taki Aquaman byłby naprawdę spoko, gdyby dostał na początku więcej czasu, a tak jest tylko atrakcją dla fanek gry o tron. Jak to w filmach o superbohaterach było tu też trochę komedii, czasem siadało, ale w większości było to takie suche że na 50 osób w kinie było słychać 3 głosy. A i jest jeszcze SuperMan którego najchętniej bym wywalił, bo Mi tu strasznie nie pasuje, no i nie poznałem J.K. Simmonsa, serio....
I zęby nie było tak krytycznie film ma Swoje momenty, a sceny batalistyczne w większości też są spoko, ale niestety film jako całość jest co najwyżej przeciętny.