PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102097
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

1) nagranie telefonem jak w spidermanie homecoming
2) kwadrat mocy jak w avengers i jak jeszcze wczesniej teserakt w transformers (komiksowe filmy musza miec kostki mocy ?????)
3) potwór z zaswiatów
4) zwyciestwo

niesty ale te filmy zaczynaja byc bardzo schematyczne i opieraja sie na tym samym. powiewu nowosci w gl nie czułem w nowym thorze mimo ze film uwazam za dobry. liga moim zdaniem jest najlepszym filmem komiksowym ostatnich lat obok logana i civil war. nie wiem czmeu ale filmy marvela nawet jak niby sa powazne to sa jakies takie cukierkowe a w dc czuje sie ten realizm i mrocznosc. dobre nawiazania do BvS, dobrze wprowadzeni nowi bohaterowie, to moze byc cos ! najbardziej martwi mnie tylko postac batmana ktory jak sam mowil jest tylko bogaty i za duzo nie wnosi do jakichkolwiek scen akcji itp bo ani nie lata ani nie biega tylko prowadzi jakies megazaordy ... :D. mam nadzieje ze solowy film o batmanie bedzie bardziej przyziemny jak nowy spiderman gdzie człowiek nietoperz bedzie stawial czoła przestepca czy szalonemu jokerowi a nie jakims postacą z innych galaktyk .... mamy to szczescie ze przezylismy trylogie nolana bo wydaje mi sie ze zaden film nie przedstawi lepiej tego bohatera.

fmarshall27

Winter Soldier tez nie jest cukierkowy, to calkiem inny klimat.