Lista Schindlera

Schindler's List
1993
8,4 375 tys. ocen
8,4 10 1 375024
7,9 55 krytyków
Lista Schindlera
powrót do forum filmu Lista Schindlera

Nic ciekawego...

ocenił(a) film na 7

Powiem wprost.wynudzilem sie na tym filmie...Polowe scen mozna by wyrzucic.Wyszedlem z pokoju chyba na 10 min.Usiadlem i bez problemu wiedzialem co i jak.Film ma odemnie ogromnego plusa za przedstawienie realiow holokaustu i efekty postrzałow w głowe (niesamowicie realne).W filmie dobil mnie "angielski" niektorych aktorow.Naprawde nie moza bylo znalesc nikogo innego?Ehh...Mimo to dobry film

użytkownik usunięty
pilasiu

"Nic ciekawego... Mimo to dobry film." stary to było dobre!

ocenił(a) film na 7

Ostatnie zdanie wyniklo...Sam z reszta nie wiem z czego :D

ocenił(a) film na 8
pilasiu

do prawdy zabawne.. jak mozna sie ubawic czytajac niektore posty...;)

ocenił(a) film na 10
pilasiu

hmm, chyba długo pisałeś to, bo na końcu wypowiedzi niepamietasz jej początku. i mam małe pytanko, widziałeś kiedyś postrzał w głowe skoro mówisz, że takie realne( a tak nawiasem nie o to w tym filmie chodzi)?

ocenił(a) film na 7
wezyr00

"i mam małe pytanko, widziałeś kiedyś postrzał w głowe skoro mówisz, że takie realne"
Pelno jest filmikow np z egzekucji zakladnikow islamskich terrorystow.Lub z wojny wietnamskiej...Wystarczy poszukac...
"aaaaaa nie moge scierpiec tępoty. nie moooogeee..."
Nie kazdy akceptuje sam siebie
"Aktorzy grają z wyrobionym polskim akcentem! Długo nad tym pracowali! "
Moze i pracowali dlugo,niemniej wyszło to sztucznie.I nie jest to tylko moja opinia
"Genialny film 100/10"
Dalem 7 Bo to jednak najlepszy film o holocauście jaki powstał

ocenił(a) film na 10
pilasiu

co do ost zdania... sorki ale do tej posady (Oscara) ubiegali się sławni aktorzy (Kevin Costner i Mel Gibson ) ale sa oni kojarzeni z innymi filmami takwiec polowa widzow skupialaby sie na nim a nie na akcji...

ocenił(a) film na 10
pilasiu

aaaaaa nie moge scierpiec tępoty. nie moooogeee...

Aktorzy grają z wyrobionym polskim akcentem! Długo nad tym pracowali!
Bo jakbyś sie nie zorientowal to w obozach raczej amerykanów za duzo to nie było...

plus za strzaly w głowe.... brawo brawo brawo! pewnie dales transformers 10... do szkoly a nie wypowiadać sie na temat filmów!

Genialny film 100/10

pilasiu

doprawdy nawet nie wiem cóż by to napisać. wszystko zostało przecież już napisane ;))

fickDich

forrmat, a ja twojej tępoty ścierpieć nie moge.
W obsadzie jest pełno polskich aktorów wiec w czym problem?
Poza tym co w tym cięzkiego wykuć na pamieć jakiś tekst? Brando tez musiał po włosku w Godfather gadać i nikt jakoś tego specjalnie nie docenia.
"Genialny film 100/10" To co napisałeś jest tępe, piszesz jak dziecko, więc "do szkoly a nie wypowiadać".