Powiem wprost.wynudzilem sie na tym filmie...Polowe scen mozna by wyrzucic.Wyszedlem z pokoju chyba na 10 min.Usiadlem i bez problemu wiedzialem co i jak.Film ma odemnie ogromnego plusa za przedstawienie realiow holokaustu i efekty postrzałow w głowe (niesamowicie realne).W filmie dobil mnie "angielski" niektorych aktorow.Naprawde nie moza bylo znalesc nikogo innego?Ehh...Mimo to dobry film
hmm, chyba długo pisałeś to, bo na końcu wypowiedzi niepamietasz jej początku. i mam małe pytanko, widziałeś kiedyś postrzał w głowe skoro mówisz, że takie realne( a tak nawiasem nie o to w tym filmie chodzi)?
"i mam małe pytanko, widziałeś kiedyś postrzał w głowe skoro mówisz, że takie realne"
Pelno jest filmikow np z egzekucji zakladnikow islamskich terrorystow.Lub z wojny wietnamskiej...Wystarczy poszukac...
"aaaaaa nie moge scierpiec tępoty. nie moooogeee..."
Nie kazdy akceptuje sam siebie
"Aktorzy grają z wyrobionym polskim akcentem! Długo nad tym pracowali! "
Moze i pracowali dlugo,niemniej wyszło to sztucznie.I nie jest to tylko moja opinia
"Genialny film 100/10"
Dalem 7 Bo to jednak najlepszy film o holocauście jaki powstał
co do ost zdania... sorki ale do tej posady (Oscara) ubiegali się sławni aktorzy (Kevin Costner i Mel Gibson ) ale sa oni kojarzeni z innymi filmami takwiec polowa widzow skupialaby sie na nim a nie na akcji...
aaaaaa nie moge scierpiec tępoty. nie moooogeee...
Aktorzy grają z wyrobionym polskim akcentem! Długo nad tym pracowali!
Bo jakbyś sie nie zorientowal to w obozach raczej amerykanów za duzo to nie było...
plus za strzaly w głowe.... brawo brawo brawo! pewnie dales transformers 10... do szkoly a nie wypowiadać sie na temat filmów!
Genialny film 100/10
forrmat, a ja twojej tępoty ścierpieć nie moge.
W obsadzie jest pełno polskich aktorów wiec w czym problem?
Poza tym co w tym cięzkiego wykuć na pamieć jakiś tekst? Brando tez musiał po włosku w Godfather gadać i nikt jakoś tego specjalnie nie docenia.
"Genialny film 100/10" To co napisałeś jest tępe, piszesz jak dziecko, więc "do szkoly a nie wypowiadać".