Podpisuję się, widziałam go niedawno na tv i aż miło się oglądało, fajna fabuła, dobrze zagrane role oraz świetne ujęcia, momentami miało się wrażenie, że krajobrazy są namalowane. Film bardzo przyjemny dla oczu :)
Już dawno nie widziałem tak głupiego filmu :) Nie wiem, jak mógł uzyskać tak wysoką ocenę! Przez użytkowników oceniających tak wysoko takie produkcje, Filmweb staje się serwisem, na podstawie którego nie można wybierać czy film jest warty obejrzenia czy nie.
Zgadzam się film był bardzo piękny, romantyczny i wzruszający. Nie nudziłam się ani przez chwile no i rzecz jasna wycisnął ze mnie parę łez :) Polecam!
Fabuła filmu jest faktycznie oklepana, wszystkim dobrze znana, niezbyt ciekawa, od początku znamy zakończenie filmu( właściwie jak we wszystkich komediach romantycznych)Nie rozumiem także, co w owym filmie mogło wzruszyć aż do łez? Raczej (ba na pewno!) nie było poruszających scen. Osobiście oglądałam ten film, nie zwracając uwagi na fabułę, a na pierwszy plan wysunęłam to, co jest tylko tłem: malownicze krajobrazy! Cudowna Toskania, niesamowity, słoneczny klimat panujący we Włoszech. Film oceniłam bardzo wysoko ze względu na urzekającą i długo pozostającą w pamięci atmosferę. Produkcja idealna na odprężenie, by się rozkoszować lekkim i przyjemnym życiem we Włoszech. Ach te winorośle! Ach Toskania! Dodam, że film typowy dla kobiet ;) Polecam!