PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=522827}

Listy do Julii

Letters to Juliet
2010
6,8 108 tys. ocen
6,8 10 1 108180
5,9 16 krytyków
Listy do Julii
powrót do forum filmu Listy do Julii

Jak dla mnie totalna nuda !

użytkownik usunięty

Nic się nie dzieje. Wszystkiego się można spodziewac, a gra aktorska jest jakaś od niechcenia przynajmniej mi sie tak wydaje....
4/10

pins, bardzo dobrze Ci się wydaje. Kierowany doświadczeniem, że czasem i komedie romantyczne przyjemnie się ogląda pomyślałem, że włączę sobie to przy niedzieli jako odtrutkę na kryminały, thrillery i mordobicia. Okazało się, że dziać się zaczyna coś dopiero po godzinie filmu, a nawet po tym człowiek co chwilę niecierpliwie spoziera na licznik błagając rzymskich bogów, aby to się jak najprędzej skończyło (a w końcu gdy się już godzinę przesiedziało, to szkoda wyłączać). A zakończenie zrobione już ewidentnie "na odpał". Pomysł może i nie był zły, ale biorąc pod uwagę ilość treści zawartej w tym filmie, z powodzeniem można by z niej sklecić filmik krótkometrażowy:-) Radzę nie tykać tego nawet patykiem, szkoda czasu. "3" za widoczki i muzykę.

użytkownik usunięty
Jack_Holborn

Czyli sie nie myle :)
Naprawde jestem zazenowana tym, ze nawet zagraniczne produkcjie,a szczegolnie komedie romantyczne spadaja na psy ;/

ocenił(a) film na 3

Nawet bardzo bardzo dobrze ;) schematyczny do granic możliwości...łaaa czy nie ma już pomysłów na niebanalne historie miłosne...