PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=522827}

Listy do Julii

Letters to Juliet
2010
6,8 108 tys. ocen
6,8 10 1 108180
5,9 16 krytyków
Listy do Julii
powrót do forum filmu Listy do Julii

Ocena kwestią gustu...

użytkownik usunięty

Dla mnie film jest super. Przeplatające się historie miłosne z pięknymi widokami w tle. Dialogi Sophie i Charliego wymiatają. To prawda, film przewidywalny, ale bardzo miło się go ogląda. Zatem serdecznie polecam, ale raczej dziewczynom :)

ocenił(a) film na 9

Właśnie , płeć również jest bardzo istotna w interpretacji filmu . Ale weźcie ludzie spasujcie , nie rozumiem dlaczego tak krytycznie do niego podchodzicie . Film ma podnosić na duchu , pokazać istnienie miłości . A gdyby niechcący Sophie przejechał koń , Claire zapiła się na śmierć a Charlie utopił w Adriatyku , film byłby mniej przewidywalny i ciekawszy ? Błagam .

ocenił(a) film na 6
american.3idiot

Lekki film na niedzielenie popołudnie. Całkiem miło się go ogląda ale ta scena gdy Sophie i Charlie rozmawiają przez balkon to porażka. Czułam się zażenowana oglądając ten moment. Ale ogólnie to może być:)

ocenił(a) film na 7
american.3idiot

O to chodzi. Przecież to komedia romantyczna. Wiadomo od początku, co się stanie, jak się wszystko skończy, ale film wcale przez to nie traci. Piękne zdjęcia, zabawne dialogi, trochę dramy i jest w dobra komedia. Nie wszystko musi być arcydziełem.

Mnie się również film bardzo podobał naprawdę świetny! Tylko bardzo śmieszył mnie Charlie, a raczej sposób w jaki chodził