PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=522827}

Listy do Julii

Letters to Juliet
2010
6,8 108 tys. ocen
6,8 10 1 108180
5,9 16 krytyków
Listy do Julii
powrót do forum filmu Listy do Julii

Bardzo mi się podobał film wspaniale zrobiony. Piękne tereny Włoch konkretnie Sieny i Wenecja. Super dobrani aktorzy szczególnie w głównej roli Amanda Siegfried. Polecam go szczególnie wszystkim którzy kochają komedie romantyczne doskonały do obejrzenia z ukochana na walentynki lub w jaki kolwiek inny dzień. Na pewno nie będziecie się nudzić.
Chciałbym kiedyś tam wybrać się z ukochana do tego miasta miłości. Naprawdę polecam ten film

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

nie wiem gdzie tam masz Wenecję, chyba chodziło o Weronę :)

ocenił(a) film na 9
Saga95

przepraszam to była Werona lekkie niedopatrzenie ale wo gule Włochy są zawsze ładne i romantyczne

ocenił(a) film na 3
sebastiannycz

Super komedia hahha, a co tam było zabawnego?

cropa1

zabawnymi (NIE- śmiesznymi, lecz pojawiał się uśmiech na ustach) momentami były ich sarkastyczne rozmowy (na początku... ;) )

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

mnie tez sie bardzo podobał:)

Bella1618

Mi również ;). Przyjemny, ciepły, romantyczny i lekki.

ocenił(a) film na 9
Bella1618

Hej jak masz chwile popołudniu to możne pogadamy na gg pozdrawiam moje namiary 35408152

użytkownik usunięty
sebastiannycz

Bardzo przyjemny, lekki, klimatyczny. Piękne zdjęcia Włoch. To moja ulubiona komedia romantyczna.

ocenił(a) film na 9

fajnie ze odpisałaś możne pogadamy na gg podaje swoje namiary 35408152

sebastiannycz

Wspaniały film i godny polecenia. Może faktycznei zbyt przewidywalny, ale za to przyjemnie się go ogląda :) I ta fenomenalna wymiana zdań pomiędzy babcią a wnuczkiem ;) Urocze ;))