Lola

2024
4,4 57  ocen
4,4 10 1 57
Lola
powrót do forum filmu Lola

Dziecko miliardera chce się pobawić w aktorkę, i pocosplayować jej wizję ,,biedy", przy czym cały czas wygląda jak supermodelka, i najgorsze co zrobi, to praca w sklepie i w klubie ze striptizem XDDD. Gdyby trafiła do Polski, i musiała żyć jak tutejsi biedni, to po 1 dniu by się rzuciła pod pociąg. Ciekawe, co by powiedziała na polaków zbierających złom, jeżdżących na truskawki, żebrających pod sklepem, mających drugą (normalną lub chałupniczą) pracę po właściwej pracy, osoby które nie łapią się na żadną pomoc, ale mimo to ledwo wiążą koniec z końcem, czy też ciężko chorych polegających na zrzutkach, którzy się boją, że umrą zanim uzbierają na leczenie? Wyślijcie jej link do Sprawy dla Reportera, to będzie musiało przyjechać pogotowie, i ją wywieźć do psychiatryka. No ale cóż, przynajmniej gimbuski będą piszczeć z zachwytu nad filmem, i mieć nową role model, ale wątpię, żeby ktoś 18+ miał podobne opinie.

sucha96

Jednym słowem nie polecasz? :-P zastanawiam się nad obejrzeniem głównie ze względu na Virginie Madsen, świetna i trochę zapomniana aktorka. "Ogień z Ogniem" 1986 dobrze podsumowuje jakim zjawiskiem była w latach 80's. Pozdrawiam :-)

sucha96

Tutejsi biedni mają się i tak o niebo lepiej od biednych w USA, choćby z uwagi na bezpłatnych lekarzy.

ocenił(a) film na 7
sucha96

Dzieki za polecajki. Film i główna aktorka musiały zrobić na tobie takie wrażenie, że aż się musiałaś otworzyć i wywalić bebechy na stół więc muszę zobaczyć o co tyle krzyku na temat biedy i Sprawy dla reportera ><

ocenił(a) film na 7
gonti88

Update: film przyjemny i wizualnie, jakaś krytyczka zarzuca próbę kopiowania Seana Bakera i choć nie sposób zauważyć podobieństwa to jednak nie odbiera to przyjemności oglądania. Główna rola Loli bardzo wkręcająca, trudno oderwać wzrok od tej dziewczyny, zresztą pozostałe role poboczne też bardzo wyraziste i ciekawe. Fakt, że ta dziewczyna sama wyreżyserowała ten film jest moim zdaniem imponującym dokonaniem i doceniam fakt, że jako córka miliardera o czym przeczytałem w tej dyskusji a o czym sam wcześniej nie wiedziałem, pochyliła się nad problemami i estetyką tego typu. Ogólnie nie uważam aby czas spędzony podczas oglądania tego filmu był stracony jednak trzeba przyznać że sam scenariusz nie zawiera w sobie niczego ciekawego co windowałoby go na wyższy poziom.

gonti88

Gdzieś do obejrzenia w sieci?

ocenił(a) film na 7
inzynier6pl

Ja osobiście oglądałem na appce Paramount na terenie UK