Beka z typa co wlazł do transformatora, stracił kończyny na własne życzenie i został bohaterem.
Polskie kino co rok traci poziom.
Zgadzam się. System edukacji w Polsce może i jest dziurawy i momentami bezsensowny ale o zachowaniou w czasie burzy to się chyba dowiaduje trochę wcześniej niż w gimnazjum.
No właśnie, na pewno nie aż tak: "Poza tym, wybacz, 14-latek nie zdaje sobie sprawy z otaczającego świata", wydaje mi się że jednak w takim wieku coś tam się kuma, a jak nie to trzeba takiego kogoś ubezwłasnowolnić albo zamknąć skoro nie wie co robi...
cicho Jas Mela to bohater przeciez :D ;) hehe.Nie no zartuje polewa na maksa z osob dla ktorych Mela stal sie bohaterem.
Jak ja się cieszę, że nie jestem jedyna która nie uważa go za wybitną postać. Dobra zdobył te bieguny, mi by się nie chciało (śnieg i mróż brrrr), ale żeby wchodzić do budki z prądem to trzeba być naprawdę idiotą.
nie tylko wchodzic ale pchac rece w przewody elektryczne- tak uznal Sąd ze porazenie nastapilo wlasnie dlatego ze mokrymi rekami dotknal przewodow elektrycznych.To calkiem utwierdza mnie w przekonaniu ze byl idiota :/
". Poza tym, wybacz, 14-latek nie zdaje sobie sprawy z otaczającego świata i na bank nie wie, że stacja transformatorowa może go zabić."
Ja tez mialem 14 lat kiedys... I ty obrazilas mnie, moich znajomych w wieku 14 lat itp.. ja jak mialem 10 lat nie wlazlbym na drabine bez pozwolenia rodziców.. Ty traktujesz 14latków jak komletnch debili.. Mela - on byl komletnym debilem.. owszem.. ale nie kazdy taki jest.
no prosze Cie moze masz na bilecie napis''dziekujemy za przybycie,jestesmy wdzieczni- ekipa filmowa'' jak masz taki bilet to spoko :D
To równie dobrze przestańmy jeść, bo na sprzedaży żywności też ktoś zarabia! mieli puścić ten film za darmo, żeby było ok?!
Jakieś chore myślenie.
ja nie moge z Panem juz wytrzymac :).Chodzilo o WDZIECZNOSC tylko i wylacznie a nie o to ze kino komercyjne zarabia bo to NORMALNE.Tak samo jak jakis piekarz z piekarni moze miec gdzies to ze mu dziękujesz jetes wdzieczny za smaczne pieczywo.
Ja już też nie mogę z panią wytrzymać :) Myślę, że ludziom nie jest tak do końca obca wdzięczność jak pani mniema.
Brawa za wiarę w filmową fikcję! To nie ojciec Meli poprosił o wyprawę Kamińskiego, tylko Kamiński poznał historię Jaśka przez wspólnych znajomych mamy Jaśka. Po raz kolejny odwołuję się do książki Poza Horyzonty.
czy pan uwaznie czyta to co sam napisal?radze jeszcze raz przeczytac''wspolnych znajomych mamy Jaska''
i co to zmienia powtarzam jeden diabel- znajomosci i tylko znajomosci nic wiecej :)
To, że pani mierzy wszystkich miarą "załatwiania przez znajomości" jest przykre - nie każdy tak znajduje swoją drogę do realizacji planów.
no własnie a Pan Mela te znajomości miał. Nie załatwiam spraw po znajomości tak samo jak tysiące niepełnosprawnych ludzi na świecie :)
zmienie temat.We Pan ze majac fundacje mozna duuuuzo zarobic.Oto jeden z przyladow- Tomasz Elbanowski z fundacji pobierał wynagrodzenie...7,4 tys. zł miesięcznie.Niezla suma prawda:D.kto wie czy mela tez nie pobiera dtakiej kasy:).W dodatku slyszalam ze pierwsze co zrobil to przyznal sobie premie ten caly Jasiu
Pewnie, sądźmy ludzi po przypadkach zwyrodnienia!
Jakie to zaściankowe myśleć o wszystkich w najgorszych barwach, aż mi się żyć odechciewa.
"Kto wie..." "słyszałam, że" - faktycznie, 100% argumenty.
Niech się pani przerzuci na krytykę szczytu klimatycznego, to jest teraz na topie, a przynajmniej nie uderza w jednostkę.
Oni też, "kto wie", może biorą ciężką kasę. "Słyszałem, że" oni to wszystko wymyślili...
Luckygirl23, czytam Twoje wypowiedzi w różnych wątkach o tym filmie i całkowicie się zgadzam z tym, co piszesz. Poza tym respect for you za użeranie się ze wszystkimi wychwalającymi pod niebiosa tego całego Melę. Dobrze, że są jeszcze myślący ludzie.
:)
przestan wreszcie hejtowac bo mnie juz wkur*iasz, kozak w necie pi*da na świecie
starałem się ująć swoje przemyślenia w bardziej eufemistyczny sposób, ale ktoś widzę, że ma podobne odczucia co ja :D Luckyfirl23, weź to sobie do serca