PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 191 tys. ocen
8,0 10 1 190782
6,9 27 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko

Nie lubie filmów o psach a ten to już jest przegięcie na całej lini żenada po prostu i tyle

ocenił(a) film na 9
mawej

Nie lubisz nie oglądaj.

ocenił(a) film na 10
mawej

Jeśli nie lubisz nie mów ,że coś jest dnem ... jeśli nie lubie ciebie znaczy ,że jesteś dnem ?? Może ktoś sądzic inaczej...

ocenił(a) film na 9
mawej

Też dlatego pewnie nigdy nie będziesz miała takiego wiernego, prawdziwego przyjaciela:)))

mawej

sam jestes dno w takim razie nie podoba sie nie ogladaj nie znasz sie na zyciu to nie pisz

mawej

Pewnie też nie lubisz psów. Pewnie też żadnego nie miałeś...widzisz bo to raczej film skierowany do tych którzy mają psa, mieli psa lub chcą mieć psa. Wypowiedzi innych nie mają większego znaczenia. Po Twojej wypowiedzi wnioskuje że zamiast psa masz w domu trolla. Obejrzyj sobie Łowce Trolli czy coś pewnie dasz mu 10/10.

ocenił(a) film na 10
mawej

zawsze dziwi mnie fakt, że ludzie nie lubiący filmów np o psach (tak jak w tym przypadku) włanczają w ogóle filmy tego gatunku... Moje pytanie brzmi po co??? Przecież ten film nie miał najmniejszych szans Ci się spodobać

ocenił(a) film na 10
SNOBKA

NIE DOKARMIAĆ TROLLA!!!

ocenił(a) film na 7
mawej

toś się rozpisał/a o swoim życiu jakby to kogoś interesowało heh
załóż sobie bloga i tam sobie w samotności popiskuj o swoich żenujących wadach... :]