Niewiarygodne. Wierny przyjaciel.
Film jest słaby nie oszukujmy się, ale naprawdę wzruszająco ukazuje więź zwierzę - człowiek (obudziłam się rano z oczami jak wywalone bezpieczniki :) ).
bardziej na jedzenie hehe ;)
mój też za mną idzie do sklepu, wygląda to nienaturalnie bo kot powinien chadzać sobie sam ;)
Może i nudnawy w szczególności na początku, ale z tym ,że słaby to się nie zgadzam. Oglądając ten film mimo, że domyślałam się co potem się wydarzy (co nie było ciężkie w sumie...) to od połowy do końca filmu wzruszenie było niesamowite... Kurcze ta więź między nimi pokazana była w piękny sposób!! Filmu,który wywołał takie uczucia nie można nazwac słabym:)
Ja przed chwilą skończyłam oglądać i nie mogę się ogarnąć, chyba nigdy tak nie płakałam na filmie. Sama mam psa i wiem jak to więź.Dla mnie rewelacyjny film!!!
Wywołał bo my kobietki jesteśmy z gruntu wrażliwe i emocjonalne. Patrząc chłodnym okiem krytyka, film nie jest nawet dobry.
Oczywiście pod względem wywoływania emocji to arcydzieło :)
Kocham zwierzęta, film przekazuje coś bardzo ważnego i mądrego dla tych, którzy używają ich jak każdej innej rzeczy.
POLECAM tak na dokładkę: http://www.youtube.com/watch?v=zLZMxRP_F5w&feature=player_embedded
Ps. Pierwszy raz zobaczyć słońce i dotknąć łapą trawy, to musi być coś :) piękne psiaki.