Po co oglądać film, skoro można przeczytać opis i już wszystko jasne.
No żenada...
ja pier**** też przeczytałam ;/ niektórzy weryfikatorzy chyba akceptują wszystko jak leci, a inni znowu czepiają się wyimaginowanych błędów ;/
Bo to nie jest moderator,weryfikator, tylko skończony przygłup, który potrafi tylko jedną rzecz(kopiuj i wklej). Przeciez od dawna wiadomo, iż filmweb to nie jest poważny portal, tylko portal do nabijania kasy. Przecież troszkę pomyśleć i edytować opis jest trudniej, aniżeli prostacko skopiować z innego źródła. Panowie moderatorzy mam do was pytanie. A nie można było w ten sposób? Film oparty jest na prawdziwych wydarzeniach i opisuje historię przyjaźni, miłości pewnego psa do swego pana, profesora muzyki. Ten opis przynajmniej nie zdradza całego sedna tego filmu. Cóż, ale tak to jest jak trzeba jeszcze skopiować i wkleić opisy do innych 200filmów, a przy okazji podliczyć wpływy z reklam.
Jak widać, opis został zamieszczony przez zwykłą użytkowniczkę: http://www.filmweb.pl/user/Kaasia , nie jakiegoś wera, moda czy innego stwora. Błąd weryfikatora polegał na tym, że przy sprawdzaniu nie usunął ostatniego zdania.
Najpierw się zorientuj, jak coś działa, a potem to oceniaj, zwłaszcza jeśli chcesz to robić w sposób tak niewybredny.
No i po seansie :/ Mimo wszystko dobry film szkoda że z jasno opisanym zakończeniem.
kilka razy zgłaszałam poprawki do opisów czy to przez kontrybucje czy to przez "nowy blog" i nie zostały one poprawione
Jeśli zgłaszałaś na Nowym blogu, to nie dziwi mnie, że nie zostały uwzględnione, bo tego typu poprawki zgłasza się wyłącznie jako kontrybucje. Jeśli i te zostały odrzucone, to powinien zostać podany powód. W tej chwili do opisu tego filmu czekają w kolejce dwie korekty.
z tym nowym blogiem chodziło mi o opisy osób, nie da się dodać poprawki jako kontrybucji. zwykle powodem odrzucenia jest np. brak źródła, ale jak podać źródło w takim czymś jak tutaj albo gdy poprawiało się literówki?