PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 191 tys. ocen
8,0 10 1 190782
6,9 27 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko

płacz

ocenił(a) film na 9

Ja tam płakałem, bo się po prostu wzruszyłem i mam jakieś uczucia, w odróżnieniu od niektórych "filmwebowych ekspertów filmowych"; btw. tak jestem facetem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
raull7

Ja nie plakalem ale lezka poleciala, film jest swietny moze momentami nudny ale swietny, znajomi tez uwazaja ze film jest swietny, kolezanki to plakaly ale jak to dziewczyny :D 9/10 :D

raull7

mi się ze tak powiem az nos zatkal haha bo mam bardzo podobną rase i no sciska cos w gardle :)

ocenił(a) film na 9
raull7

Facet, czy kobieta - piękna opowieść zapewne wzrusza tak samo każdego:) I masz rację, na takim filmie uczucia często biorą górę nad założeniem: ,, Nigdy więcej nie będę płakać na filmach!" :P Kiedy ja zabierałam się za oglądanie, po przejrzeniu niektórych wypowiedzi i zobaczeniu tytułu recenzji :,, Patrz i Płacz", pomyślałam, że owszem, zapewne łezka mi poleci ( bo do czasu Hachiko chyba najmocniej uderzyła we mnie ,,Zielona Mila" ). A tu proszę, człowiek siedzi, ogląda: oczy i pół twarzy mokre od łez, bo się nie chciało wstać po chusteczkę i akompaniament w postaci pociągania nosem:)