Ci "aktorzy" to było naprawdę za dużo jak dla mnie, tragedia, skąd oni ich wzięli?
To jest film z lat 90, za tamtych czasów takie produkcje się dobrze oglądało. Teraz są uważane za totalny kicz.
To widać nie twoja młodość , oglądałam mając naście lat i byłam zachwycona , czasem wracam do tego filmu .
Kiedy ten film wyszedł miałem 8 lat i wtedy go nie oglądałem... Ale nie wiem czy młodzieńczy sentyment pozwoliłby mi dziś oglądać to bez niesmaku.
To film o wolnej Polsce w sumie , komuna zniknęła, każdy chciał się dorobić , było wiele możliwości , niekoniecznie jak pokazane w filmie, ale mafia była oj, była .
Lata 90te to niemal samobójstwo i dezorientacja naszego kina. Bardzo dobrzy aktorzy by zarobić swoje grali w takich pseudosensacyjnych gniotach. Może stare wygi aktorstwa jak Marek Kondrat czy Nowicki mogli ten czas przejść suchą nogą, ale wiele nowych obiecujących talentów wyglebiło się do końca życia czego przykładem mogą być losy utalentowanej Adrianny Biedrzyńskiej czy Marii Pakulnis, która rozmieniła się na drobne.
Czy jesteś gejem ? no jakie jest inne wytłumaczenie że młodych wilków nie lubisz