PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Ci "aktorzy" to było naprawdę za dużo jak dla mnie, tragedia, skąd oni ich wzięli?

jasiu15

To jest film z lat 90, za tamtych czasów takie produkcje się dobrze oglądało. Teraz są uważane za totalny kicz.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

To widać nie twoja młodość , oglądałam mając naście lat i byłam zachwycona , czasem wracam do tego filmu .

nathalie34

Kiedy ten film wyszedł miałem 8 lat i wtedy go nie oglądałem... Ale nie wiem czy młodzieńczy sentyment pozwoliłby mi dziś oglądać to bez niesmaku.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

To film o wolnej Polsce w sumie , komuna zniknęła, każdy chciał się dorobić , było wiele możliwości , niekoniecznie jak pokazane w filmie, ale mafia była oj, była .

jasiu15

No Jasiu Ty to chyba nawet dobranocki nie pamiętasz co ?

michael149

Skąd taki wniosek?

ocenił(a) film na 2
jasiu15

Lata 90te to niemal samobójstwo i dezorientacja naszego kina. Bardzo dobrzy aktorzy by zarobić swoje grali w takich pseudosensacyjnych gniotach. Może stare wygi aktorstwa jak Marek Kondrat czy Nowicki mogli ten czas przejść suchą nogą, ale wiele nowych obiecujących talentów wyglebiło się do końca życia czego przykładem mogą być losy utalentowanej Adrianny Biedrzyńskiej czy Marii Pakulnis, która rozmieniła się na drobne.

ocenił(a) film na 9
jasiu15

Czy jesteś gejem ? no jakie jest inne wytłumaczenie że młodych wilków nie lubisz

melson903

Inne jest takie, że to kiepski film