PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

bezsens

ocenił(a) film na 3

Ten film to po prostu bezsens. po co powstał?????

użytkownik usunięty
Michal

pytasz wiec mowie
otoz film ten powstal dla ludzi takich jak ja, ktorym ten sie podobal! i to, ze tobie on nie odpowiadal to sorry, ale mnie to nie obchodzi. nie rozumiem np dlaczego uwazasz, ze tandetny "haker" jest lepszy od filmow lubaszenko! sorki, ale ten film nie wiadomo czemu powstal jego jedynym plusem byla kasia smutniak, a w mlodych wilkach takich plusow jest duzo!!! to jest bardzo realna historia w przeciwienstwie do tej bajki;)))

ocenił(a) film na 3

niech będzie
Jeżeli takie jest Twoje zdanie, to niech tak będzie, ale ja i tak pozostanę przy swoim. Pozdrawiam filmowo :)

Michal

dla mnie bomba
taki uklad bardzo mi odpowiada, a chyba o to w tym wszystkim chodzi, zeby pozdrawiac" ;) wesolych swiat przy okazji :o)

ocenił(a) film na 3
nikt

pozdrowionka
A tak w ogóle, to ja też lubię Carlita :))))

Michal

też nie jestem pewna
Polskie kino spada coraz niżej - brak bardziej ambitnych tematów - niestety.

użytkownik usunięty
Perlinka

przykłady
Wystarczy spojrzeć na Show i Superprodukcję, by się z Tobą zgodzić. Po prostu kicha...

użytkownik usunięty
Michal

odpowiedz
Moim zdaniem to ty poprostu nie rozumiesz tego filmu.Nie jest to bowiem bajka dla "leszczy" ukazuje on prawdziwe życie w latach 90 i ci którzy w życiu już trochę przeżyli i pamiętaja lata 90 będą zawsze uważali ten film za klasykę a "placki" będą go komentowali tak jak ty.

ocenił(a) film na 3

widzisz
Nie dziwię się, że Ci się podoba ten film. Nazywanie kogoś, kogo nie znasz, plackiem, oznacza brak kultury i wychowania. Bohaterowie Młodych Wilków też mieli z tym problem.