PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

przed chwilą był w tv przypomina mi te boskie lata 90;D

ocenił(a) film na 6
maszerujalbogin

Dokładnie wiem o czym piszesz :)

ocenił(a) film na 9
Zabor85

Zgadzam sie z wami w 100%.Klimat da sie wyczuc

ocenił(a) film na 10
pudlo88

zgadza sie i powiem wam ze wszystkie te przekrety któr były w filmie poza ładunkiem promieniotwórczym były autentyczne w sensie ze robili te przekrety od papierosów aut i spirytusie Młode wilki 1/2 kończac :D

ocenił(a) film na 10
maszerujalbogin

Jony

hehehe Ameryki nie odkryłeś bo każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o latach 90 wie że mafia w tamtych czasach zajmowała się głównie tym : napady na tiry , przemyt spirytu , papierochów , kradzieże aut , narkotyki

ocenił(a) film na 9
wariatos1986

Ha,ha...to do dzisiaj za duzo sie nie zmieniło :p

wariatos1986

Dzisiaj jest jeszcze lepiej bo mafie działają jawnie. Najbardziej mnie wkurzają w tym filmie bezwzględne stare dziady łase na kasę bo dzisiaj w realu jest ich coraz więcej, przez co kraj korupcją i kolesiostwem stoi. Wtedy to były początki takich mafijno-podobnych działalności a dziś jest to na porządku dziennym, legalnie i państwowo, utrzymywane z podatników. Co do filmu to fabuła niezła, muzyka rewelacyjna (najlepsza płyta Varius Manx "Elf") za to aktorstwo pożal się Boże.

użytkownik usunięty
maszerujalbogin

Przez cały grudzień film będzie powtarzany na kanale Kino Polska. Zachęcam do oglądania, bo naprawdę warto.

maszerujalbogin

Ktoś powie jakie oznaczenie wiekowe było w Młodych wilkach i w drugiej części Oznaczenie wiekowe?