Jak dla mnie film ujdzie ale rewelacji nie ma. Co prawda sprawia klimat filmów akcji lat 80-tych kiedy to nie liczyła się fabuła , tylko krew , jak najwięcej trupów i tandetne efekty rozbryzgującej się krwi po strzałach, cieciach itp.
Ten film to ma i może gdyby rzeczywiście zrobiony był w latach 80tych to mógłby zyskać uznanie, ale na dzisiejsze czasy to słabizna, kopiowanie czegoś co już było.
W dzisiejszych czasach , człowiek doszukuje się choćby bardziej rozbudowanej fabuły albo lepszych efektów. Cokolwiek ten film przedstawiał, wszystko to było w latach 80tych, nie wprowadza żadnej nowości.
Tania fabuła i wielki rozpieprz. No ale grał tam Seagal , drugi Chuck Norris , nie widziałem go jeszcze w jakimś bardziej ambitnym kinie. Sztywniak i beztalencie:)
No ale jeśli ktoś chciałby, bez grama myślenia po prostu pooglądać film w jakiś nudny dzień i nie ma innych lepszych pomysłów to można obejrzeć , :)
Krew fajnie bryzga nie jest jej ani za dużo ani za mało . Ja bym dodał jeszcze więcej maczetowania :P
Piszesz że to już było i masz rację film jest stylizowany na lata osiemdziesiąta jak sam to słusznie zauważyłeś , więc nie wiem w czym problem dawno nie widziałem filmu o takiej stylistyce i dlatego właśnie oglądało się to bardzo dobrze , sporo elementów komediowych czy parodiowych jak kto woli sporo akcji i śmiechu jeżeli ktoś ogląda ten film jako super poważną produkcję to sporo traci :P
Jak dla mnie bardzo dobry film .