W styczniowym numerze magazynu FILM jest napisane, że Machete'a gra Robert de Niro. Jak można było się tak pomylić?
Kolega mnie ubiegł z tematem. No dobrze, może i gra ale jest napisane tak, najpierw w obsadzie na pierwszym miejscu Robert De Niro a Dannyego Trejo wcale nie ma, a potem w opisie filmu tytułowy Machete (Robert De Niro) no ludzie to juz jest błąd raczej poważny.
zgadzam się z ownerem movie było na temat zwiężle i ciekawie
a w filmie to same pitu pitu filozofia i nudy
a w ogóle movie to zbankrutowało czy jak to jest
ps a błąd palneli pozostawie to bez komentarza
Dawno nie czytałem ale rzeczywiście porządna gazeta. Ja jednak wolałem "Film" bo z jednej strony nie był płytki jak "Popcorn" czy "bravo" i oprócz masy zdjęć z krótkimi opisami zawierał również wywiady i ciekawe artykuły,a z drugiej nie był "przeintelektualizowany". Niestety ostatnimi czasy ta gazeta schodzi na psy. Pełno reklam, bezsensownych rankingów i niestety często dużo przekłamań, z tego często takie poważne jak to o którym pisze autor tematu (w tym samym numerze znalazłem chyba ze 2 inne rażące błędy).
dokladnie tak jak piszesz. Movie i wczesniej Cinema to typowe gazetki dla dzieciakow, a Kino jest zbyt bufoniaste. Film jest czyms posrodku.
"Jestem wybitnym koneserem filmowym i zajebiście dobrze znam się na filmach, w dodatku ciągle jadę cię swoimi ciętymi ripostami, więc nie pyskuj, bo cię zniszczę śmieciu jebany" - ironia, nie ironia, pośmiać się warto z takiego zlepku sylab.