Maczeta

Machete
2010
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105631
5,8 39 krytyków
Maczeta
powrót do forum filmu Maczeta

Co to za shit z tak gwiazdorską obsadą ?
Z trailera wychodzi na to ze będzie to zwykła bezmózga rąbanka i sieczka w stylu gore , dla mezmózgich nastolatków ?
Facet który rozpruwa gosciowi brzuch i wyciągnąwszy jego wnętrznosci ...zawisa na nich wpadając przez okno piętro nizej ??! ?Kto to wymyslił , ale chłam .
Az sie nie chce wierzyc ze gra tam Michele Rodrigez , Jesica Alba , Robert Deniro czy Eve Mendes ...

Padraig

^ ^ takie miało być w założeniu, coś a la tandetne kino/tarantino z przymrożeniem oka
muszę zobaczyć

ocenił(a) film na 9
QKukier

Padraig jeśli nie lubisz filmów tego typu to z pewnością będzie to dla Ciebie bezmózga sieczka ;)

Planet Terror , Sin City czy Od zmierzchu do świtu były warte obejrzenia więc tą rzeźnie z Trejo też muszę zobaczyć ^^

ocenił(a) film na 6
BoroJwr

Szkoda tylko, że premiera w Polsce (o ile w ogóle się odbędzie) jest tak późno, już nie mogę się doczekać ^^

ocenił(a) film na 8
lukimodrzew

film pachnie latami 80-tymi, i wczesnymi 90-tymi. doczekać się nie mogę tego filmu. trzebaobejrzeć!

ocenił(a) film na 9
lukimodrzew

Dokładnie! Myślałem, że się przewrócę, gdy tuż przed 18 sierpnia kolega mi brutalnie oznajmił, że to tylko światowa premiera.

ocenił(a) film na 7
Padraig

To ma być film stylizowany na grindhousowe kino klasy B więc nie oczekuj niczego "intelektualnego". Na pewno znajdzie swoją rzeszę fanów :) Mi się na przykład planet terror bardzo podobał i maczete z pewnością obejrzę. :)

ocenił(a) film na 5
Padraig

założyciel tematu to zwykły idiota.. skoro nawet nie rozumie tak "bezmózgiego filmu"

Padraig

Padraig, jeśli już chcesz zgrywać inteligenta, to chociaż pisz poprawie nazwiska aktorów.
Gdy obejrzałem Kill Billa, byłem trochę zniesmaczony, ale nie znałem w tedy filmów Quentina. Teraz rozumiem, że trzeba je traktować z przymrużeniem oka. Z Robertem jest dokładnie tak samo. Jak ktoś oglądał "Desperado 2" to wie najlepiej. zresztą jedynka też była lekko oderwana od rzeczywistości.

ocenił(a) film na 10
Padraig

Padraig ale ty jestes debil...

ocenił(a) film na 9
Padraig

troll lolololl ;p