Bardzo wyczerpująca odpowiedź. Dobrze,ze napisałes tylko jeden powód dla którego ten film jest dla Ciebie "dnem" . Kolejne dziecko które ogladało film w .TS albo .Cam lub w normalnej wersji z napisami przetłumaczonymi przez jego kolegę. Kurcze szkoda czasu na troll'a.
PS. Ja sie wybiorę do kina bo nie jestem dziecinnym desperatem, ze szkoda mi 14 zł na bilet.
Słuchaj synku ,w wieku 35-lat to na dziecko ja raczej nie wyglądam.To po pierwsze po drugie do kina nie chodze,choc premiera u mnie kosztuje ok 20 funtów a nie 14 złotych,po trzecie ten film jest dziecinny w cudzysłowie,bo oczywiście za dużo w nim krwi a za mało realizmu dla dzieci.A gdybyś miał w ręku broń to byś wiedział że facet w wieku 55 czy nawet 60-lat z twarzą jak kosiarka z jakąś śmieszną maczetą w ręce nie jest dla ciebie żadnym zagrożeniem.Oprócz tego temat filmu jest równie wyczerpujący co moja poprzednia wypowiedz.Mordobicie,bezsensowne strzelaniny,kobieta wyglądająca jak modelka posiada siłe i sprawność komandosa,totalna przesada i amatorka.Pozdrawiam.
Gówno prawda, kto oglądał Desperado ten wie że film Rodrigueza może być bardzo realistyczny.
Po pierwsze nie jestem "synkiem" Po drugie gówno mnie obchodzi gdzie mieszkasz liczy sie to co piszesz na filmwebie.
Nie moja wina ze robisz bezsensowne posty...
@Ysia zgadzam się w 100% Desperado to zajebisty film.
@Dowczarek "po trzecie ten film jest dziecinny w cudzysłowie,bo oczywiście za dużo w nim krwi a za mało realizmu dla dzieci.A gdybyś miał w ręku broń to byś wiedział że facet w wieku 55 czy nawet 60-lat z twarzą jak kosiarka z jakąś śmieszną maczetą w ręce nie jest dla ciebie żadnym zagrożeniem." moze i masz rację lecz badz laskaw zauwazyc ze ten film moze sie podobać innym uzytkownikom<tobie np. podobaja sie filmy z Arnoldem a mi tak ogólnie 8/10, za to dla mnie Robert Rodriguez i Danny Trejo sa zajebisci :)
Desperado jest bardzo realistyczny ?o,o No to dodam, że Planet Terror tez jest realistyczny :)
I następny, który orzeka dla kogo jest dany film. Film jest dla tych, którym się podobał. Niekoniecznie dla dzieci (jestem akurat starszy od Ciebie). Nie twierdzę, że jest to arcydzieło X muzy, bo nie jest, ale czego się spodziewałeś? Ambitnego kina z głębszym przesłaniem? Ja dokładnie wiedziałem, znając Rodrigueza, że to będzie b-klasowiec, zalatujący pastiszem, groteską i ociekający krwią. Oglądałem go z kolegami przy kilku(nastu) browarach i flaszce i mieliśmy ubaw po pachy. I w takim radosnym gronie należy tego "gniota" oglądać. Bo to jest gniot w bardzo pozytywnym wydaniu i tak też go oceniam. Poza tym, obsada. Jak miło było zobaczyć Dona Johnsona czy de Niro w takiej nietypowej roli. Nawet Seagal nieźle wypadł. ;) Inna sprawa, że gusta są różne, nie dyskutuje się o nich, a opinie nie są obiektywne, tylko własne.
No dobra może trochę przesadziłem,sab1970 masz dużo racji.Stanę w obronie Rodrigueza,nie jest taki zły ale wielu nie przypada on do gustu za absurdalizm pomieszany ze specyficznym humorem,choć był on bardzo przystępny i w Desperado i w Od Zmierzchu Do Świtu,ale każdy ma inny gust i możemy się tym dzielić właśnie tutaj gdzie każdy ma prawo do krytyki czy pochlebstw,czyż nie?
Pewnie, że tak.
Dlatego ten film podzieli los innych produkcji R.R. Jedni je uwielbiają, drudzy nie cierpią. Przyznaję, że w "Machete" reżyser trochę się zagalopował, ale na raz można to spokojnie "łyknąć".
Każdy ma prawo do krytyki ale taka krytyka jak w Twoim pierwszym poście wygląda na 5 lat nie 35...
1. komentarz - Dno
3. komentarz - Brawo synu ;-)
@dowczarek
1. Nie wiem czemu apelujesz do Pana Boga jak masz jakis problem to sprobuj sam go rozwiazac
2. Nie nasza wina, ze zaczales ten temat tak dennym komentarzem