Maczeta

Machete
2010
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105631
5,8 39 krytyków
Maczeta
powrót do forum filmu Maczeta

Ale największym nieporozumieniem są oceny na filmwebie. Wszyscy psioczą, a jakimś cudem ocena łączna 6,8.
Film chyba tylko dla fanów Rodriguez-a, inni niech mijają z daleka, no chyba że nie mają co robić z czasem i chcą się strasznie wynudzić.

jack78

Nie każdy z oceniających pisze komentarz, więc stwierdzenie "wszyscy psioczą" niekoniecznie jest prawdą.

alabme

Jak dla mnie najgorszy film Rodrigueza,a oceniłem na 2/10, mimo że uwielbiam tarantinowskie klimaty.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jack78

Eee ta, przesadzasz ;). Kino akcji ma zawierać: nieskomplikowaną fabułę, pościgi, strzelaniny, piękne kobietki, stek bluzgów. Maczeta ma to wszystko - według mnie.
A jeśli dodać do tego bardzo przyzwoite grono aktorskie - to wychodzi przyzwoity film akcji :).

ocenił(a) film na 3
arabus

Obsada jak najbardziej, aukcja, wybuchy i pościgi również. Piękne kobiety jak najbardziej, ale do tego trzeba jeszcze trochę logiki, a tego w tym filmie brakowało.

jack78

Hmmmm...
Dla mnie logiką filmu był cytat z trailera: "They just fuc*ed with the wrong Mexican". I nie ma co się raczej głębiej nad tym zastanawiać bo jeśli zaczniemy czepiać się szczegółów to rozpoczniemy dłuuuuugą debatę ;).

ocenił(a) film na 7
arabus

tylko ładne dziewczyny w tym filmie nic więcej,fabuła zaje****

ocenił(a) film na 1
jack78

Ten film to DNO. Nie wymienię pozytywów, bo ich nie ma.