Maczeta

Machete
2010
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105631
5,8 39 krytyków
Maczeta
powrót do forum filmu Maczeta
ocenił(a) film na 2
berger00

popieram

ocenił(a) film na 1
berger00

również popieram

berger00

popieram

ocenił(a) film na 1
Volturnus

popieram

ocenił(a) film na 8
berger00

Oho! Widzę, że tu się całe kolegium światowej klasy reżyserów zebrało. Kevina oglądać, jak się nie podoba i nie syfić popcornem po kinie!

ocenił(a) film na 3
Armia1989

Nie możesz pojąć że komuś się film nie podoba? musisz od razu jechać że wyrazili zdanie?

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

Wyrazić zdanie chyba nie równa się z gnojeniem filmu. Więc wolę gnoić ludzi, którzy tego filmu nie rozumieją. Howgh!

ocenił(a) film na 1
Armia1989

Armia1989-typowy mały zakomleksiny "polaczek",udajacego mądrego przed kompem....

ocenił(a) film na 7
wlodek02

Film jak mi się nie spodobał = oczywiście go nie zrozumiałem.
To najbardziej denerwujący tekst.

ocenił(a) film na 8
wlodek02

WOW, pan wszechwiedzący się odezwał. Widzę, że nie potrafisz zrozumieć, iż każdy ma swój własny styl i tworzy takie filmy na jakie ma ochotę. Wiem, że pewnie dla ciebie jest to nie do zniesienia, ale nikt przecież ci nie kazał się wybierać na film (oczywiście o ile to zrobiłeś, bo raczej wyglądasz Mi na typa, który woli wszystko posiadać na HDD). A po twoich wcześniejszych wypowiedziach zauważyłem tendencję do wdawania się w kłótnie z osobami, które są od cb mądrzejsze. Aha i jeszcze coś. Ja, w przeciwieństwie do cb nie muszę udawać, Mi inteligentne wypowiedzi przychodzą równie łatwo, co tobie picie do lustra. Hmmm... i Ja się pytam, kto tutaj ma kompleksy?

ocenił(a) film na 3
berger00

popieram!

ocenił(a) film na 3
berger00

Też mam takie odczucia a scena, w której Jessica Alba przemawia do Meksykanów stojąc na samochodzie to czysty przykład aktorskiego dno. Zabrakło dystansu, zabrakło poczucia humoru, zabrakło dobrego aktorstwa i dobrego scenariusza. Tak więc popieram!!!!

ocenił(a) film na 3
berger00

POPIERAM.

ocenił(a) film na 7
berger00

???! Przecież to ewidentny pastisz. Cienizną to była Drużyna A.
Mnie Maczeta bawiła, nie jako świetny film sensacyjny, ale właśnie jako pastisz.

ocenił(a) film na 8
Foresto

Polecam zobaczyć parę innych filmów Rodrigueza, ponieważ widać, jak bardzo jesteście niedoinformowani.Reżyser specjalnie zrobił kiczowaty film z mnóstwem wybuchów, krwi i seksu. Ale takie filmy oczywiście nie są dla każdego. Trzeba podejść do "Maczety" z dystansem, nie szykować się na arcydzieło kinowe.
Pozdrawiam

sensual_psycho

ja się zgadzam z Tobą, trzeba miec dystans do filmów Rodrigueza

berger00

Popieram
Nie jest to pastisz, ani tym bardziej parodia - to jest wlasnie "CIENIZNA". Zabawne czego to ludzie sie doszukuja w tym filmie.

ocenił(a) film na 5
berger00

Może to jest i pastisz ale ja oceniam czy film mi sie podobał czy nie , czy dał mi rozrywkę , czy mnie rozbawił. Dla mnie "Maczeta" jest mocno średnia :P