Ten film sądząc po trailerach to będzie niezła zabawa.
Co kolejny film Rodrigueza i Tarantino to większe kpiny z kina.
Najlepsza scena w trailerze jest gdy Danny "Machete" Trejo daje miniguna na motor, jedzie
motorem robi wyskok, minigun strzela, a za Dannym są wybuchy, to będą niezłe jaja...
płytka odpowiedź jak widzę chłopaczku :/
świetny człowiek taki jak Tarantino jak i również Rodriguez mają swoje klimaty, ich filmy są całkiem inne od innych hehe swój styl i dzięki temu nadają wielkiej barwy temu kinu naszemu kochanemu, a wypowiedzie ,,ale gówno" albo ,,gówniana polewa będzie" to kurna proszę z daleka z takimi tekstami bo racji jak narazie nikt niema :/ elo :)
Tarantino nakręcił "Wściekłe Psy", "Pulp Fiction", "Jackie Brown" a Rodriguez "El Mariachi" i na tym się skończyły ich klasyczne filmy.
Oczywiście "Desperado", "Od Zmierzchu do Świtu" (Do połowy), "Grindhouse Vol 1 Death Proof", "Prawdziwy Romans", Kill Bill Vol 1-2, też są super ale nie są to już super klimatyczne filmy.
Ja nie używałem tekstów typu ale gówno czy gówniana polewa będzie, ale lepiej idź kontynuować oglądanie "Mody na Sukces".
A czegoś się spodziewał? Toż to film Rodrigueza. A Planet Terror nie był śmiechowy? :)
Dokładnie! Planet terror był bardzo "śmiechowy" i przy tym zajebisty, a przede wszystkim zrobiony z jajem :)
Do flex86
JAK TO "CZEGOŚ SIĘ SPODZIEWAŁ" PRZECIEŻ NAPISAŁEM ŻE TO DOPIERO BĘDĄ ŚMIECHY (ŻAL) I WIEM ŻE PLANET TERROR BYŁ ŚMIECHOWY JAK I INNE FILMY RODRIGUEZA I TARANTINO.
przemyśl coś zanim napiszesz...