Maczeta

Machete
2010
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105632
5,8 39 krytyków
Maczeta
powrót do forum filmu Maczeta

Ten film sądząc po trailerach to będzie niezła zabawa.
Co kolejny film Rodrigueza i Tarantino to większe kpiny z kina.
Najlepsza scena w trailerze jest gdy Danny "Machete" Trejo daje miniguna na motor, jedzie
motorem robi wyskok, minigun strzela, a za Dannym są wybuchy, to będą niezłe jaja...

ocenił(a) film na 9
cyborg.vandamme

płytka odpowiedź jak widzę chłopaczku :/
świetny człowiek taki jak Tarantino jak i również Rodriguez mają swoje klimaty, ich filmy są całkiem inne od innych hehe swój styl i dzięki temu nadają wielkiej barwy temu kinu naszemu kochanemu, a wypowiedzie ,,ale gówno" albo ,,gówniana polewa będzie" to kurna proszę z daleka z takimi tekstami bo racji jak narazie nikt niema :/ elo :)

gizmo160

Tarantino nakręcił "Wściekłe Psy", "Pulp Fiction", "Jackie Brown" a Rodriguez "El Mariachi" i na tym się skończyły ich klasyczne filmy.
Oczywiście "Desperado", "Od Zmierzchu do Świtu" (Do połowy), "Grindhouse Vol 1 Death Proof", "Prawdziwy Romans", Kill Bill Vol 1-2, też są super ale nie są to już super klimatyczne filmy.
Ja nie używałem tekstów typu ale gówno czy gówniana polewa będzie, ale lepiej idź kontynuować oglądanie "Mody na Sukces".

ocenił(a) film na 7
cyborg.vandamme

A czegoś się spodziewał? Toż to film Rodrigueza. A Planet Terror nie był śmiechowy? :)

ocenił(a) film na 9
flex86

Dokładnie! Planet terror był bardzo "śmiechowy" i przy tym zajebisty, a przede wszystkim zrobiony z jajem :)

bulaslayer

Do flex86
JAK TO "CZEGOŚ SIĘ SPODZIEWAŁ" PRZECIEŻ NAPISAŁEM ŻE TO DOPIERO BĘDĄ ŚMIECHY (ŻAL) I WIEM ŻE PLANET TERROR BYŁ ŚMIECHOWY JAK I INNE FILMY RODRIGUEZA I TARANTINO.
przemyśl coś zanim napiszesz...

cyborg.vandamme

jaja będą, to na bank

ocenił(a) film na 7
cyborg.vandamme

no i o to właśnie chodzi :)

cyborg.vandamme

Cudo - i nawet Steven Seagal będzie. Szykuje się niezły ubaw